ΤΟΠΙΚΑ

«Συρρέουν» έγκυες Ρωσίδες στο Πήλιο για Yoga

συρρέουν-έγκυες-ρωσίδες-στο-πήλιο-γ-452095

Πόλος έλξης για έγκυες Ρωσίδες έχει γίνει ο Αη Γιάννης με στόχο να κάνουν ομαδικά yoga στην παραλία

«Καρπούς» φαίνεται ότι αποδίδει, η προσπάθεια του τουριστικού γραφείου LesHirodelles, να αναδείξει το Πήλιο ως τόπο εναλλακτικού τουρισμού προβάλλοντας το διαφορετικό και τις δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη και δίπλα στη θάλασσα στις παραλίες του Ανατολικού Πηλίου.

Στο κομμάτι του εναλλακτικού τουρισμού από το 2012, φαίνεται ότι έχουν αυξηθεί οι αφίξεις Ρωσίδων στο Πήλιο με στόχο να κάνουν ομαδικά yoga εκεί που… σκάει το κύμα ή μέσα στο πράσινο τοπίο του βουνού. Από 1 Μαΐου ξεκίνησαν για φέτος να έρχονται να πρώτα γκρουπ με Ρωσίδες στο Πήλιο, πολλές από τις οποίες είναι έγκυες και αναζητούν την ψυχική ηρεμία. Το τελευταίο γκρουπ με 25 Ρωσίδες κατέφτασε στον Αη Γιάννη την περασμένη Πέμπτη και αποτελεί το τέταρτο γκρουπ για φέτος.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του τουριστικού γραφείου LesHirodelles μέχρι τον Σεπτέμβριο αναμένονται ακόμη τέσσερα με πέντε γκρουπ τουριστριών με στόχο την ομαδική yoga στην παραλία του Αη Γιάννη.

«Πρόκειται όμως για άθλημα που απαιτεί ψυχική ηρεμία και ήδη ο τουριστικός κόσμος αναζητά εκτάσεις εκτός οικισμών προκειμένου να αναπτύξει εναλλακτικές υπαίθριες δραστηριότητες», τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και προγραμματισμού του τουριστικού γραφείου LesHirodelles κ. Δημήτρης Λεβέντης, προσθέτοντας παράλληλα ότι «το Πήλιο είναι ένας τόπος στον οποίο η Φύση απλόχερα χάρισε ομορφιές και έβαλε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Η ιδιωτική πρωτοβουλία, δείχνει θέληση και πείσμα να αναπτύξει εναλλακτικές μορφές τουρισμού προσφέροντας τους τουρίστες κάτι το ξεχωριστό».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εναλλακτικός τουρισμός στο Πήλιο, δεν είναι ένα απλό σύνθημα. Έγινε «σημαία» των ντόπιων επιχειρηματιών ήδη από τη δεκαετία του ’90. Ιδιώτες είναι εκείνοι, που αξιοποιούν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, δίνοντας τη δυνατότητα για εναλλακτικό τουρισμό στους επισκέπτες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου