ΤΟΠΙΚΑ

Στις αρχές Ιουλίου έτοιμος ο νέος, δυνατός Ολυμπιακός

στις-αρχές-ιουλίου-έτοιμος-ο-νέος-δυν-851206

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου θα μπορούμε να μιλάμε για το νέο Ολυμπιακό, καθώς σε αυτή την ημερομηνία ο νέος ηγέτης της βολιώτικης ομάδας σε συνέντευξη Τύπου θα μιλήσει αναλυτικά για τη νέα ομάδα, τους νέους παίκτες, τα νέα στελέχη, τα εισιτήρια διαρκείας και τους νέους μεγάλους στόχους.
Από την περασμένη Κυριακή πάντως επισήμως ο νέος Ολυμπιακός άρχισε να κτίζεται με νέο προπονητή, νέους παίκτες, ενώ από την Τρίτη έπαψε να υπάρχει και το διχαστικό αγκάθι, αφού το παράδοξο της ύπαρξης δύο Ολυμπιακών, του ΑΣΚ και του Εθνικού, στις επαγγελματικές κατηγορίες, αποτελεί παρελθόν και πλέον οι χιλιάδες «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν και να ατενίζουν το μέλλον με πολλά όνειρα.
Ο Αχιλλέας Μπέος άρχισε να κάνει πράξη την ενίσχυση του Ολυμπιακού, ενώ έκανε πράξη και τη δέσμευσή του για την πολυπόθητη συνένωση, μια εξέλιξη πνοής και προοπτικής, που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα την Τρίτη 24 Ιουνίου στο δημαρχείο του Βόλου.
Από τον περσινό Ολυμπιακό, όπου χρησιμοποιήθηκαν 29 παίκτες, πολλά θα αλλάξουν.
Ηδη παρελθόν αποτελούν ο Γιάννης Τσάγγαρης που έπαιξε σε 25 ματς, ο Βασίλης Σκαρλάτος (15 αγώνες – 902΄), ο Νίκος Καρποντίνης (6 συμ.), ο Χρήστος Κοντοβάς που υπερασπίσθηκε την εστία 4 φορές και ο επίσης γκολκίπερ Χρήστος Σαμουηλίδης που δεν είχε συμμετοχή…
Στους περισσότερους αγώνες (30) του περσινού πρωταθλήματος είχε αγωνισθεί ο τερματοφύλακας Πολυχρόνης Βεζυρίδης (2.700 λεπτά), στον οποίο έχει προταθεί σημαντική μείωση των χρωστούμενων που έχει λαμβάνειν, αλλά με αντίβαρο δελεαστικό συμβόλαιο ανανέωσης. Κάτι παρόμοιο προτείνεται και σε άλλους παίκτες, ενώ ο επιθετικός Δημήτρης Βέρμπης, που πέρσι έπαιξε σε 25 ματς σκοράροντας 5 φορές, συμφώνησε να παραμείνει, όπως θα συνεχίσει και ο νεαρός Αλέξης Γιακάκογλου με 11 συμμετοχές και δυο γκολ πέρσι και με αρκετό μέλλον, ενώ θετικός φαίνεται να είναι και ο Κώστας Μάγγος.
Οσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, αν δεν συνεχίσει ο Βεζυρίδης, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικός λύσεις, όπως αυτή με τον Σλοβάκο Κένιγκ που είχε αγωνισθεί στον Πανιώνιο, ενώ θεωρείται ότι απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της απόκτησης του Αστέριου Θέμελη. Ο Θέμελης έχει παίξει ακόμα σε ΠΑΟΚ, Καστοριά, Ηλυσιακό, Λάρισα Θεσπρωτό και Αγιο Δημήτριο και έκανε ήδη δηλώσεις για τον Ολυμπιακό.
«Ναι είναι αλήθεια, τα έχουμε βρει με τον πρόεδρο και απλώς μένει το τυπικό των υπογραφών. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο σαν τον κ. Μπέο, συνήθως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έγινε ένα τηλέφωνο και τα βρήκαμε γρήγορα» τόνισε, ενώ μίλησε και για τους στόχους :«Είναι ξεκάθαρος, νομίζω, ο στόχος. Πάμε για πρωτάθλημα. Αυτό μου είπε και ο πρόεδρος και το συμμερίζομαι απόλυτα. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος αυτής της ομάδας, γιατί έχει μείνει ήδη αρκετά χρόνια στην Β΄ Εθνική. Εξάλλου ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι βγαίνεις σε ένα γήπεδο γεμάτο με κόσμο που διψάει για διάκριση». Ενα άλλο όνομα τερματοφύλακα που ακούστηκε είναι αυτό του Γιώργου Σουλογάννη, ενώ η μεταγραφική ενίσχυση θα έχει συνέχεια, με τον Ηλία Ιωάννου να είναι ίσως το επόμενο μεγάλο άνομα… Ο Ιωάννου που έπαιξε σε Πανιώνιο, Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης, φαίνεται να δέχθηκε δελεαστική πρόταση να έρθει στο Βόλο, ενώ λέγεται ότι υπήρξε επαφή με τον επιθετικό Στάθη Στεφανίδη, που τελευταία έπαιξε στη Βέροια (έπαιξε ακόμη σε Κιλκισιακό, Ακράτητο στην Α΄ και Αιγάλεω).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου