ΤΟΠΙΚΑ

Απογοητευτική η εικόνα του Καταφυγίου Αδέσποτων

απογοητευτική-η-εικόνα-του-καταφυγίο-452681

Τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ενημερωτικές επαφές και συζητήσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, με υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Βόλου.

Χθες, ο κ. Μπέος είχε συζητήσεις με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολεοδομίας από τα οποία ζήτησε συνεργασία και κοινό βηματισμό προκειμένου να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός της νέας δημοτικής αρχής και παράλληλα άκουσες ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

Λίγο αργότερα ο κ. Μπέος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του καταφυγίου αδέσποτων στις Γλαφυρές, όπου συνάντησε μια απογοητευτική πραγματικότητα, που μόνο τιμή δεν περιποιεί σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

Ο νέος Δήμαρχος επιθεώρησε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και συζήτησε, μεταξύ άλλων, με τους υπευθύνους και τους συνεργάτες του λύσεις για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας, ώστε να υπάρξει άμεση ανακούφιση στο οξύ κοινωνικό πρόβλημα, στο οποίο έχει, δυστυχώς, αναδειχθεί, το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα στο Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα κατέχει πρωτεύουσα θέση στην ιεράρχηση των μεγάλων θεμάτων της νέας Δημοτικής Αρχής του κ. Αχιλλέα Μπέου, για τα οποία υπάρχει ειλημμένη δέσμευση του νέου Δημάρχου.

Ο κ. Μπέος, τέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς θέματα του τοπικού αθλητισμού και, κυρίως, λειτουργικότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου