ΤΟΠΙΚΑ

Παρατείνεται η αγωνία για Γιδόπουλο

παρατείνεται-η-αγωνία-για-γιδόπουλο-851206

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε μέχρι αργά χθες το βράδυ στο ενδιαφέρον του Στράτου Γιδόπουλου για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η αγωνία παρατείνεται στη Ν. Ιωνία. Η μόνη πληροφορία που διέρρευσε, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή, απλά αναφέρει ότι τον έμπειρο παράγοντα ίσως πλαισιώσουν δύο γνωστοί επιχειρηματίες, χωρίς να έχει προκύψει, αν κατάγονται από το Βόλο.
Το κλίμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι θετικό. Ο Στράτος Γιδόπουλος όμως φαίνεται πώς περιμένει να «κλείσουν» οι οικονομικές «τρύπες» της περασμένης σεζόν, να εξοφληθούν οι παίκτες και να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων. Το σίγουρο είναι ότι συνεχώς υπάρχει επαφή με τον μεγαλομέτοχο της κυανόλευκης ομάδας, Πέτρο Καϊμακάμη και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, έστω και με καθυστέρηση από τις αρχικές προβλέψεις, ο Στράτος Γιδόπουλος θα κληθεί να ανακοινώσει την τελική του απόφαση.
Σήμερα εν τω μεταξύ στην Αθήνα θα γίνει τελικά το ραντεβού του Δημάρχου της Ν. Ιωνίας, Παύλου Μαβίδη με τον έμπειρο παράγοντα, μια και ο πρώτος υποσχέθηκε στήριξη και βοήθεια στην ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν. Η συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρών ήταν να γίνει χθες, αλλά αναβλήθηκε.
Οσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν έχει γίνει που να σχετίζεται με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, η ορισθείσα από την αρχή ημερομηνία, η 15η Ιουλίου δηλαδή, δεν αλλάζει. Τότε θα γίνει το πρώτο ραντεβού των κυανολεύκων, ενώ έξι μέρες μετά το κυανόλευκο συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Πήλιο. Όλα αυτά βάσει των εισηγήσεων του Νίκου Κουρμπανά, που με τα μέχρι σήμερα δεδομένα φαίνεται πως θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Δεν πουλάει ο Χρόνης
Ο πρόεδρος της ομάδας πάντως Κώστας Χρόνης, δεν φαίνεται να συμβιβάζεται με όλα τα παραπάνω και ξεκαθαρίζει ότι δεν πουλάει τις δικές του μετοχές, που αποτελούν ένα σεβαστό ποσοστό στην ιδιοκτησία της ομάδας. Αντίθετα με τους υπόλοιπους, δεν φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την εμπλοκή του Γιδόπουλου στα διοικητικά και πιστεύει ότι όλα αυτά που γίνονται απλά καθυστερούν τη Νίκη από τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν. Από κει και πέρα δηλώνει πώς έχει τρεις έτοιμους παίκτες για μεταγραφές, που αγωνίζονταν σε Πάτρα, Λαμία και Ολυμπιακό, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν δεν μπορεί να τις ολοκληρώσει…

Τοποθέτηση του Μ. Μπαλλή
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Μάκης Μπαλλής, σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου προέβη χθες στην παρακάτω τοποθέτηση: «Με αγωνία οι φίλαθλοι της ιστορικής Νίκης παρακολουθούν τα «σενάρια» και τις «πληροφορίες» ως προς τις διοικητικές εξελίξεις στο σύλλογο και την ποδοσφαιρική ομάδα. Αντί των κινήσεων ενίσχυσης της ομάδας αυτή την περίοδο και την εξασφάλιση του απαραίτητου κλίματος ομοψυχίας και ηρεμίας για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, οι φίλαθλοι παρακολουθούν και πληροφορούνται πότε για τις διαφορές μεταξύ των μετόχων και πότε για την αναζήτηση νέων ιδιοκτητών ή μάνατζερ.
Η Νίκη Βόλου δεν είναι απλώς μία επιχείρηση στην οποία το ζητούμενο είναι η σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι κομμάτι της ιστορίας και της συνείδησης της Νέας Ιωνίας. Είναι μνήμη, ελπίδα αλλά και όραμα. Είναι το χθες, αλλά είναι και η συνέχεια που μπορεί να εξασφαλισθεί μέσα από την ενίσχυση της ομάδας και των ερασιτεχνικών της τμημάτων.
Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν αντέχουν ακόμη μία χρονιά μέσα στην αβεβαιότητα και στο θολό τοπίο των άγνωστων διεργασιών και των απροσδιόριστων προθέσεων. Η Δημοτική Αρχή, ως εκφραστής του συνόλου των δημοτών, να αναλάβει πρωτοβουλία για τη στήριξη της ομάδας, ανεξαρτήτων των όποιων διοικητικών εξελίξεων. Οπως έχω ξαναπεί «η Νίκη έχει ιστορία που ανήκει σε όλους μας. Σε όλους μας ανήκει και η ευθύνη της υπέρβασης της σημερινής κατάστασης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου