ΤΟΠΙΚΑ

Παιδική γιορτή δημιουργικής απασχόλησης

παιδική-γιορτή-δημιουργικής-απασχόλ-454069

Τμήματα μαζικού αθλητισμού και επιδείξεις ζούμπα στην Αγχίαλο

Παιδική Γιορτή για τη δημιουργική απασχόληση και επιδείξεις από το τμήμα Ζούμπα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Αγχιάλου. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα τμήματα Ζούμπα με υπεύθυνη τη γυμνάστρια Δωριάνα Δεφαράνα και τα τμήματα της Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά, με υπεύθυνες τις Νεφέλη Δερδεκάλου και Θεοδοσία Κουρκουβάτη.

Τα τμήματα λειτούργησαν υπό την αιγίδα του Συλλόγου και με την διδασκαλία τοπικών δασκάλων και γυμναστών.

Στο μεταξύ, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων για τη φετινή χρονιά, των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, και Κλασσικού Μπαλέτου, που λειτούργησαν υπό την αιγίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή επιδείξεις όπου οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των μικρών παιδιών θαύμασαν τους μελλοντικούς αθλητές και χορευτές.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής με υπεύθυνη τη γυμνάστρια Δέσποινα Μωραΐτου, και κατόπιν παρουσιάστηκαν χορογραφίες Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού με υπεύθυνη τη γυμνάστρια Ελένη Κουτούφη. Τα όμορφα πολύχρωμα κουστούμια, οι ωραίες χορογραφίες και η χάρη των παιδιών ενθουσίασαν τους θεατές, μικρούς και μεγάλους.

Ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γιώργος Ταβέλης ανανέωσε το ραντεβού για τη λειτουργία των τμημάτων μετά το καλοκαίρι.

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μικρούς γυμναστές και χορευτές και προσφέρθηκαν εκ μέρους του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, δωράκια, παγωτά και αναψυκτικά.

Επίσης έχουν ολοκληρωθεί για φέτος και τα άλλα αθλητικά προγράμματα, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο γυναικών, Βόλεϊ, Τένις, Ζούμπα και Πιλάτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου