ΤΟΠΙΚΑ

Χρώμα δημιουργίας στο Δημοτικό ΙΕΚ

χρώμα-δημιουργίας-στο-δημοτικό-ιεκ-851206

Εγκαινιάζεται σήμερα Τετάρτη στις 21.30 μ.μ. η ετήσια έκθεση σπουδαστικών εργασιών στο κτίριο του Δημοτικού ΙΕΚ (Ρ. Φεραίου 1 – Χείρωνος), η οποία ανοίγει τον κύκλο των ετήσιων εκδηλώσεων που διοργανώνονται με αφορμή τη λήξη της φετινής χρονιάς. Θα παρουσιαστούν επιλεγμένες εργασίες της εκπαιδευτικής χρονιάς 2007 – 2008 όλων των ειδικοτήτων κοσμήματος, κεραμικής, συντήρησης έργων τέχνης, διακόσμησης, γραφικών τεχνών και φωτογραφίας. Η βραδιά θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα στο πάρκο από το συγκρότημα “Red Wine Band” του Μιχάλη Πόρναλη.
Το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ. θα γίνει η ετήσια εκδήλωση του τμήματος Ενδυματολογίας (Επίδειξη Μόδας), στην παραλία Βόλου (Πανεπιστήμιο), όπου θα ανακοινωθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά η Υποτροφία για τον σπουδαστή ή την σπουδάστρια , που θα επιλέξει η κα. Θεοδοσία Τζιβέλη (Thes Tziveli) για τη συνέχεια των σπουδών στη Σχολή POLIMODA της Φλωρεντίας. Επίσης για πρώτη φορά φέτος θα δοθούν επτά χρηματικά βραβεία σε αριστούχους σπουδαστές των επτά ειδικοτήτων από το Ίδρυμα Δεληγεώργη. Για φέτος μαζί με τις δημιουργίες των σπουδαστών του Τμήματος Ενδυματολογίας θα παρουσιαστούν και δημιουργίες με καπέλα, διακοσμημένα με δημιουργίες του Τμήματος Κοσμήματος, που θα συνοδεύσουν απλά μαύρα φορέματα.
Η φετινή εκδήλωση, όπως και πέρυσι με πρόταση της προέδρου κ. Κερασίας Μπαρτζιώκα και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο (“Φλόγα” – “Πίστις”). Την εντυπωσιακή εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Ο κύκλος των εκδηλώσεων θα κλείσει την Τρίτη 8 Ιουλίου με την εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων σπουδών και επαίνων και για τα δύο έτη σπουδών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στις 20.30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου