ΤΟΠΙΚΑ

Επισκευάστηκε η τσουλήθρα παιδικού σταθμού

επισκευάστηκε-η-τσουλήθρα-παιδικού-σ-455960

Στη δικαιοσύνη ο πατέρας της μικρούλας που τραυματίστηκε στο παιχνίδι

Στη δικαιοσύνη αναμένεται να στραφεί ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε την περασμένη Παρασκευή από τσουλήθρα δημοτικού παιδικού σταθμού στο Βόλο.

Ο κ. Δήμου Απόστολος αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις για τον τραυματισμό της κόρης του που σημειώθηκε στο δημοτικό παιδικό σταθμό «Αφροδίτη» που βρίσκεται στη Νέα Δημητριάδα. Σύμφωνα με τον κ. Απόστολο Δήμου, η χαλασμένη τσουλήθρα επισκευάστηκε τη Δευτέρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, όταν ο κ. Δήμου μαζί με την οικογένειά του παρευρέθηκε στην αποχαιρετιστήρια γιορτή που συμμετείχε ο ανιψιός του. Η 4χρονη κόρη του κ. Δήμου πήγε να παίξει σε τσουλήθρα, η οποία ήταν εμφανώς ακατάλληλη προς χρήση σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Δήμου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κόρης του στο χέρι, η οποία υποβλήθηκε σε ράμματα.

Ο κ. Δήμου προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού στην αστυνομία όπου ο διοικητής της υπηρεσίας ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου, η οποία δεσμεύτηκε την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Δήμου, η υπεύθυνη του σταθμού δήλωσε στον ίδιο πως είχε αποστείλει αίτημα στην Τεχνική Υπηρεσία για το συγκεκριμένο παιχνίδι από το Σεπτέμβρη.

Σχετικά άρθρα: Ράμματα σε 4χρονη από τσουλήθρα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου