ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση από «Μ. Παπαρήγας» στη Χαλυβουργία για τις μειώσεις

επίθεση-από-μ-παπαρήγας-στη-χαλυβου-460229

Τη διεύθυνση της Χαλυβουργίας καταγγέλλει το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» για τις μειώσεις που επιβάλλονται στους Χαλυβουργούς.

«Οι συνάδελφοι -υπογραμμίζει το Συνδικάτο- στη Χαλυβουργία πολύ σύντομα θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα επόμενα χτυπήματα του Μάνεση. Στην ΑΓΕΤ η εργοδοσία μετά τις μειώσεις που έφτασαν ακόμα και τα 500 Ευρώ για να μην γίνουν απολύσεις ζήτησε 86 εθελούσιες. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αυταπάτη και καμία αναμονή.

Σαν Συνδικάτο δε θα κουραστούμε να παλεύουμε για το δίκιο των εργατών. Για να σηκώσουν κεφάλι όλοι οι μεταλλεργάτες, και βέβαια οι Χαλυβουργοί, ώστε να διεκδικήσουν αυτά που τους κλέβουν τα αφεντικά τους, το μεροκάματό τους, τη ζωή τους. Οι συνάδελφοι στη Χαλυβουργία πρέπει να εμπιστευτούν το Συνδικάτο του «Μήτσου Παπαρήγα» αλλά και να βρουν οι ίδιοι τη δύναμη να αντιπαλέψουν την επίθεση της εργοδοσίας. Πετώντας στην άκρη υποταγμένους και προσκυνημένους συνδικαλιστές και αναδεικνύοντας τίμιους και αγωνιστές εργάτες που σίγουρα υπάρχουν μέσα στο εργοστάσιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου