ΤΟΠΙΚΑ

Γιδόπουλος: «Με ενδιαφέρει η Νίκη Βόλου»

γιδόπουλος-με-ενδιαφέρει-η-νίκη-βόλ-851206

Ο,τι περίμενε η Νίκη, ήταν μια θετική εξέλιξη, μια ανακοίνωση που να έδειχνε ότι κάτι κινείται για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό ήρθε τελικά χθες… Μπορεί τίποτα τελικό να μην υπάρχει, αλλά νέες ελπίδες «γεννιούνται» για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας μετά τη χθεσινή είδηση που διέρρευσε ότι ο Στράτος Γιδόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πέτρο Καϊμακάμη για να αναλάβει την ομάδα.
Με δηλώσεις του στον Ταχυδρόμο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και του Πανιωνίου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ξεκαθάρισε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχει παρθεί η τελική απόφαση: «Μου έγινε η πρόταση να αναλάβω την διοίκηση της Νίκης Βόλου και συζητάω όλες τις παραμέτρους του θέματος. Από την πλευρά μου υπάρχει ενδιαφέρον», δήλωσε ο Στράτος Γιδόπουλος και συνέχισε: «Σε κάθε περίπτωση, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο, το ζήτημα θα έχει λήξει. Εχω εμπιστοσύνη στον Πέτρο Καϊμακάμη, ο οποίος ήταν στέλεχος της ΑΕΚ την εποχή της διοίκησής μου. Η Νίκη Βόλου με ενδιαφέρει και σε περίπτωση που τελεσφορήσει η συζήτηση η οποία έχει ξεκινήσει, θα έλθει η ώρα να μιλήσουμε και για τους στόχους. Τώρα είναι πολύ νωρίς».
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη, Πέτρος Καϊμακάμης: «Οπως έχω δηλώσει και στην εφημερίδα σας στις 20 Ιουλίου αποχωρώ οριστικά και αμετάκλητα από την ομάδα. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές και πράγματι συζητάω με τον Στράτο Γιδόπουλο».
Οπως φαίνεται από τα λόγια των δυο ανδρών, ήδη έχουν γίνει διερευνητικές συζητήσεις και επαφές, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει τελική συμφωνία. Ο Στράτος Γιδόπουλος πάντως χθες ενημερώθηκε από τον προπονητή, Νίκο Κουρμπανά, για θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Στράτος Γιδόπουλος γνωρίζεται με τον Κορίνθιο τεχνικό από τη σύντομη θητεία του στον Πανιώνιο, όπου ο δεύτερος αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Ο 46χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να του μιλήσει και για την δυναμική των φιλάθλων της Νίκης, ενώ σε δηλώσεις του στον «Ταχυδρόμο» τόνισε πως θεωρεί τον Γιδόπουλο τον κατάλληλο άνθρωπο αυτή τη στιγμή για να ανατρέψει τα δεδομένα του Βόλου: «Η φιλοσοφία του Στράτου Γιδόπουλου θεωρώ πως ταιριάζει απόλυτα με αυτή της Νίκης Βόλου και με τον κόσμο της. Ταιριάζει με την χημεία της ομάδας. Εκτίμησή μου είναι ότι τη συγκεκριμένη στιγμή είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ανατρέψει το σκηνικό του Βόλου. Είναι άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο και θέτει ως στόχο των πρωταθλητισμό. Τον γνωρίζω από την θητεία του στον Πανιώνιο, έχω συνεργαστεί μαζί του και ξέρω ότι θέλει με ό,τι ασχολείται να ‘ναι πρώτος».
Αν τελικά η συμφωνία επιτευχθεί, τότε η Νίκη γυρίζει σελίδα στην ιστορία της και μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο τις επόμενες σεζόν. Τα γεγονότα παρακολουθούν με ιδιαίτερη αγωνία και οι φίλαθλοι της ομάδας, με τους οργανωμένους ακόμη να μην έχουν πάρει θέση επί του θέματος. Τις εξελίξεις περιμένουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου