ΤΟΠΙΚΑ

Τα μιλήσανε… τα συμφωνήσανε Δήμαρχος και Μπέος

τα-μιλήσανε-τα-συμφωνήσανε-δήμαρχος-851206

Μέσα σε δέκα ημέρες θα έχει τελειώσει και το θέμα της συγχώνευσης

Στο δημαρχιακό μέγαρο παραβρέθηκε χθες ο κ. Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης του Βόλου κ. Αλέκο Βούλγαρη. Οι δύο άνδρες, αφού είχαν ολιγόωρη συζήτηση, προχώρησαν σε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Δήμαρχο να τονίζει πως επιθυμία του είναι η συνένωση των δύο Ολυμπιακών, ενώ από την άλλη ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου ανακοίνωσε πως θα ανοίξει τα χαρτιά του σε περίπου δέκα ημέρες, οπότε και θα παρουσιαστούν και οι συνεργάτες του. Ενώ από την άλλη αποκάλυψε πως σήμερα θα ανακοινωθεί και η πρώτη μεταγραφή.

Ο Αλέκος Βούλγαρης στάθηκε στις δηλώσεις του στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα μπορεί να ανέβει στην Α’ Εθνική και θα είναι ενιαία και δυνατή: «Συναντηθήκαμε σήμερα (χθες) με τον κ. Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Συζητήσαμε αρκετά θέματα που αφορούν στα σχέδιά του, τα όνειρά του και τους στόχους για την ομάδα που ανέλαβε. Μιλήσαμε για θέματα αθλητικών χώρων όσον αφορά και στις προπονήσεις αλλά και τη διενέργεια των αγώνων, όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.
Ο Δήμος Βόλου θα στηρίξει και θα βοηθήσει την προσπάθεια του νέου μετόχου, προκειμένου η πόλη μας να δημιουργήσει μία ποδοσφαιρική δύναμη μεγάλη και ικανή για να ανέβει στην Α Εθνική. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο στόχος του κ. Αχιλλέα Μπέου είναι αυτός, να αναλάβει τον Ολυμπιακό και με τη στήριξη του Δήμου Βόλου αλλά και των πολιτών και των φιλάθλων που έχουν διακαή στόχο την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, να πετύχει στην ομάδα. Του ζήτησα ένα πράγμα. Το μόνο αίτημά μας είναι να συνενώσει τις δύο ομάδες, την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Εθν. Ολυμπιακό προκειμένου να δημιουργηθεί η μεγάλη δύναμη που θα προκύψει από την ένωση των δύο ομάδων, ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, για να υλοποιήσουμε αυτό το μεγάλο στόχο, να κάνουμε τον Ολυμπιακό Βόλου μεγάλο όπως παλιά».
Από την μεριά του ο κ. Μπέος αρνήθηκε να κάνει λεπτομερής δηλώσεις. Επιφυλάχθηκε να τα αποκαλύψει όλα σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει σε δέκα ημέρες, όταν και πιστεύει ότι θα έχει τελειώσει και το θέμα της συνένωσης των δυο Ολυμπιακών: «Παίρνοντας το λόγο από τον πρώτο πολίτη του Βόλου, τον κ. Δήμαρχο, δεν θα ξεφύγω από μία δέσμευση που θέλω να σεβαστείτε, να μην κάνω δηλώσεις μέχρι τη συνέντευξη Τύπου, όπου θα μάθετε πάρα πολλά και αυτά που θα έχω να πω θα είναι τεκμηριωμένα για τους στόχους και τα οράματα. Σε γενικές γραμμές αυτά που είπε ο κ. Δήμαρχος είναι η πραγματική εικόνα που απεικονίζει το σχεδιασμό αυτής της προσπάθειας.
Λεπτομέρειες θα δοθούν στη συνέντευξη Τύπου, που θα είναι ανοικτή και για τον κόσμο, σε δέκα ημέρες, όταν και θα παρουσιάσω τους συνεργάτες του Δ.Σ., αλλά κι αυτούς που θα «τρέξουν» την ομάδα, οι οποίοι κατά μεγάλη πλειοψηφία θα είναι από την τοπική κοινωνία, επιχειρηματίες και άνθρωποι με γνώση στο χώρο, αλλά και να καλύπτουν το κοινωνικό φάσμα της πόλης του Βόλου. Ο δικός μου στόχος πριν ξεκινήσω οτιδήποτε είναι στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω σε δέκα ημέρες να μπορώ να ανακοινώσω τη δημιουργία μιας και ενιαίας ομάδας, αυτός είναι ο σκοπός μου, γιατί διαφορετικά δεν θα ερχόμουν εδώ». Ενώ κλείνοντας, πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω πως από εδώ και πέρα ο Βόλος θα δείξει την πραγματική δυναμική του στο χώρο του ποδοσφαίρου και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου