ΤΟΠΙΚΑ

Από 19 Ιουνίου τα ειδικά μαθήματα

από-19-ιουνίου-τα-ειδικά-μαθήματα-464055

Στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων

Χωρίς προβλήματα έπεσε προχθες η αυλαία των πανελληνίων εξετάσεων στο νομό Μαγνησίας.

Εξετάσεις στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας έδωσαν 258 από τους 267 υποψηφίους του νομού όλων των κατευθύνσεων. Η διαδικασία λήψης, αναπαραγωγής και διανομής των θεμάτων κύλησε ομαλά.

Οσοι υποψήφιοι δεν έδωσαν μαθήματα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να εξεταστούν στα μαθήματα που έχασαν από 19 έως 26 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των επαναληπτικών πανελληνίων εξετάσεων που καταρτίστηκε και αφορά το σύνολο των υποψηφίων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, οι εξετάσεις ξεκινούν την ερχόμενη Πέμπτη 19 Ιουνίου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Την Παρασκευή 20 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα της Βιολογίας, Φυσικής, Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Ιστορίας.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου, οι επαναληπτικές εξετάσεις συνεχίζονται με Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματική, ενώ τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα δώσουν Νεοελληνική Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία- Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Την Τρίτη 24, θα ακολουθήσει η εξέταση στα μαθήματα των Λατινικών, Χημείας, Ηλεκτρολογίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, την Τετάρτη 25 του μήνα στην Ιστορία και τη Φυσική και την Πέμπτη 26 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα δώσουν Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις θα διεξαχθούν απόγευμα, στις 5, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα έως τις 4:30 το απόγευμα.

Ο Γολγοθάς των Πανελληνίων παρατείνεται για τους υποψηφίους που πρέπει να δώσουν και ειδικά μαθήματα για να περάσουν στη σχολή που επιθυμούν.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν το διάστημα από 21 έως 30 Ιουνίου. Στη Μαγνησία έχει οριστεί εξεταστικό κέντρο μόνο για το μάθημα των Αγγλικών. Οι εξετάσεις έχουν οριστεί για το Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο 3ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου