ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό… με Αχιλλέα Μπέο στην ηγεσία

αλλαγή-σελίδας-στον-ολυμπιακό-με-αχι-851206

Σε αλλαγή σελίδας προχωράει ο Ολυμπιακός με την ανάληψη της ομάδας από τον Βολιώτη παράγοντα πρώην πρόεδρο του Πανιωνίου Αχιλλέα Μπέο, κάτι που ανακοινώθηκε τελικά χθες το απόγευμα από την ΠΑΕ.
Ο Θεόφιλος Βασιλειάδης με μια σύντομη δήλωση έδωσε χθες το έναυσμα για τη νέα εποχή του Ολυμπιακού, καθώς η αλλαγή ηγεσίας θα φέρει και την πολυπόθητη ένωση των ποδοσφαιρικών δυνάμεων του Βόλου…
Από την ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός και τον Θεόφιλο Βασιλειάδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός και οι μεγαλομέτοχοί της ανακοινώνουν την τελική συμφωνία ανάληψης της ομάδας από τον επιχειρηματία κ. Αχιλλέα Μπέο και του ομίλου επιχειρηματιών που εκπροσωπεί. Ευχόμαστε κάθε αθλητική επιτυχία στην ομάδα που υπηρετήσατε με συνέπεια και αγάπη. Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί με την υπογραφή της σύμβασης.»
Η συμφωνία υπήρχε από αργά το βράδυ της Τετάρτης και χθες το πρωί ο Αχιλλέας Μπέος δήλωνε σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων θα πετύχει στο νέο του εγχείρημα, αν και κάτι πήγε να χαλάσει το μεσημέρι.
Μάλιστα από νωρίς χθες η είδηση είχε ανέβει στην ιστοσελίδα των austrian boys, όπου τονιζόταν ότι η ομάδα μετά από 5 χρόνια μιζέριας άρχισε αντίστροφη μέτρηση προς το δρόμο των επιτυχιών.
Ο Αχιλλέας Μπέος γνώστης της ποδοσφαιρικής κατάστασης έχει στόχο αν μη τι άλλο να έχει την ομάδα στην Α Εθνική, ενώ χθες τόνισε ότι η ομάδα έχει ήδη καθυστερήσει για τον προγραμματισμό της. Ο Αχ. Μπέος πριν δυο χρόνια ήταν ξανά στο Βόλο, επιδιώκοντας συνένωση όλων των ποδοσφαιρικών δυνάμεων και για λίγο ασχολήθηκε με τη Νίκη, ενώ πέρσι βοήθησε σημαντικά τον Ηρακλή, θα βρίσκεται στο Βόλο τη Δευτέρα και όλα θα μπούνε σε μια σειρά με προγραμματισμό, οργάνωση, προπονητή, μεταγραφές και δίνοντας στην ομάδα το στίγμα της μεγάλης ομάδας…
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει άμεσα ένα με την “ένωση” ΑΣΚ Ολυμπιακού και Εθνικού Ολυμπιακού με έναν ηγέτη τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά αυτό θα ανακοινωθεί επισήμως από τη Δευτέρα.
Η συμφωνία που δεν κάνει λόγο για απόκτηση μετοχών ή παραχώρηση του μάνατζμεντ ολοκληρώθηκε χθες και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα, αφού και η συνένωση είναι κάτι που θα ικανοποιήσει και θα ενώσει και τον κόσμο του Βόλου.
Η αλλαγή της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ έγινε, καθώς ο Βολιώτης παράγοντας πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος, επανήλθε δυναμικά με νέα οικονομική πρόταση.

Τις εξελίξεις και την ένωση περιμένουν με αγωνία εκτός από τον κόσμο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για να ξέρουν ποιοι θα φορούν και τη νέα χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Πάντως παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους δεν δείχνουν να περιμένουν, αφού ήδη ο Γιάννης Τσάγγαρης αποτελεί παρελθόν, αφού μεταγράφηκε στην Κέρκυρα, ενώ και ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης έχει δεχθεί προτάσεις, αφού δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή με τους διοικούντες του Ολυμπιακού.
Ακόμη οι Θοδωρής Πακάλτσης, Άκης Πέτρου, έχουν καταθέσει προσφυγή, ενώ παρ’ ότι έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είχαν και προτάσεις μεταγραφής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου