ΤΟΠΙΚΑ

Αρχές Ιουλίου το Διεθνές “Summer Camp Σκιάθος 2008”

αρχές-ιουλίου-το-διεθνές-summer-camp-σκιάθος-2008-851206

Για 11η συνεχή χρονιά η Ένωση Εκπαιδευτών Ελληνικού Kyokushinkai Καράτε διοργανώνει πενθήμερο θερινής διαβίωσης από 1 έως 6 Ιουλίου, το Διεθνές “Summer Camp Σκιάθος 2008”, το οποίο διεξάγεται σύμφωνα με τα ιαπωνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, με πρόγραμμα καθημερινής 4ωρης υπαίθριας εκπαίδευσης στις μαγευτικές Κουκουναριές της Σκιάθου. Το Διεθνές “Summer Camp” της Σκιάθου πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του αρχηγού –εκπροσώπου Γιώργου Κοσμίδη, Α’ αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ και θεωρείται πλέον ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως Camp του Kyokushinkai Καράτε.
Συνολικά 80 αθλητές από Αγγλία, Γεωργία, Ουκρανία, Ιράν, Νεπάλ, Λετονία και Ιταλία και 60 Έλληνες αθλητές θα συναντηθούν στη Σκιάθο, στο ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς», για να προπονηθούν με κοινό προπονητικό πρόγραμμα και να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις.
Στο 11ο Διεθνές “Summer Camp” θα συμμετάσχει ακόμη και ολιγομελής επίλεκτη ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ με την ευθύνη και την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή Ανδρών –Γυναικών Κων/νου Γκουβούση.
Για 4η φορά θα διδάξει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1991 Kenzi Midori 7 DAN, σήμερα πρόεδρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Καράτε και ο «ζωντανός θρύλος» του αθλήματος, όπως τον αποκαλούν. Ο Kenzi Midori θα διδάξει μαζί με ένα εκλεκτό επιτελείο Ιαπώνων δασκάλων, όπως οι Μιγιόσι 6 DAN και Sotodate 5 DAN, μέλη της Τεχνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης.
Επίσης, μεγάλα ονόματα του Kyokushinkai Καράτε παγκόσμιας ακτινοβολίας είναι επίσημοι προσκεκλημένοι, όπως ο εκπρόσωπος της Αγγλίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής (απονομής βαθμών) DAΝ, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Kyokushinkai, Shihan Syril Andrews 5 DAΝ, ο Αρχηγός – Εκπρόσωπος Ουκρανίας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Kyokushinkai, Sensei Alexander Concharenko 4 DAN και θα διδάξουν στο “Summer Camp” σε συνεργασία με τον Έλληνα αρχηγό –εκπρόσωπο Γιώργο Κοσμίδη 4 DAN και τον αρχιπροπονητή Οτάριο Μελικιάδη 3 DAN.
Κατά την αποχαιρετιστήρια δεξίωση που θα γίνει για όλους τους αθλητές και τους προσκεκλημένους του “Summer Camp Σκιάθος 2008”, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Καράτε θα τιμήσει τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αλέκο Βούλγαρη για την πολύχρονη και πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη του Kyokushinkai Καράτε, ενώ θα του απονείμει και τον τίτλο του Αρχηγού Περιφέρειας BRANCH CHIEF, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στο άθλημα.
Τον τιμητικό τίτλο όμως του SHIHAN θα απονείμει και στον Αρχηγό –Εκπρόσωπο του Ελληνικού Kyokushinkai, Γιώργο Κοσμίδη για τον αγώνα και την προσπάθειά του για τη διάδοση του συστήματος, καθώς και για τη μέχρι σήμερα προσφορά του σ’ αυτό είτε ως δάσκαλος, είτε ως Διεθνής Διαιτητής, καθώς συμμετείχε από το 1985 σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις και ήταν ένας από τους εκπαιδευτές που έμεινε πιστός στη φιλοσοφία και το πνεύμα του Μεγάλου Ιδρυτή MAS UTAISU OYAMA. Μάλιστα σε συνέντευξή του σε ένα περιοδικό πολεμικών τεχνών ο SHIHAN Kenzi Midori, αναφερόμενος στον Γιώργο Κοσμίδη τον χαρακτήρισε ως «πεισματάρη και μαχητή».
Η όλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΑΟΔΒ, του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σκιάθου και του ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο των δράσεων ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στο Βόλο και στο όμορφο νησί του Παπαδιαμάντη, ώστε να γίνουν «πόλος έλξης» για τους εκπαιδευτές και τους αθλητές του Παγκόσμιου Kyokushinkai Καράτε.
Η Ενωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Kyokushinkai Καράτε προσκαλεί κάθε αθλητή –εκπαιδευτή όλων των αναγνωρισμένων συστημάτων ΚΑΡΑΤΕ να συμμετάσχει στη μοναδική αυτή διοργάνωση για να γνωρίσει από κοντά το πραγματικό Kyokushinkai Καράτε. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο Αρχηγείο του Ελληνικού Kyokushinkai (Ανθ. Γαζή 115, Βόλος) και στο τηλέφωνο 24210- 22771, κατά τις απογευματινές ώρες στην ειδική γραμματέα Βίκυ Κοσμίδου, μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου