ΤΟΠΙΚΑ

Στασιμότητα στη Νίκη

στασιμότητα-στη-νίκη-851206

Την διάδοχη κατάσταση αναζητούν στην ομάδα της Νίκης Βόλου με τον Πέτρο Καϊμακάμη να θέλει να προχωρήσει στη μεταβίβαση της ΠΑΕ από την στιγμή που όπως έχει διαρρεύσει ότι ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων έχει κουραστεί. Βέβαια φως στο σκοτεινό τούνελ δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν ή τουλάχιστον τίποτα δεν γίνεται γνωστό μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη λύση για να μπορέσει να φέρει και πάλι την ομάδα της Νέας Ιωνίας στον δρόμο των επιτυχιών. Άλλωστε μία διοίκηση ικανή να εμπνεύσει με την παρουσία της και την συμβολή της στην ομάδα έχουν ανάγκη και οι φίλοι της ομάδας, ώστε να γεμίσουν και πάλι όπως συνήθιζαν τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Βέβαια σε αυτή την πρόθεση του κ. Καϊμακάμη ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χρόνης τονίζει πως αυτά τα σενάρια μόνο κακό κάνουν και ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει το μερίδιό του. Ένα βέβαια από τα φετινά αίτια τη μέτριας χρονιάς της κυανόλευκης ομάδας ήταν και η μη παρουσία του λαού της που στο παρελθόν πέρα από την ώθηση που έδινε στους παίκτες συνέβαλε και οικονομικά. Για να αποφευχθεί κάτι αντίστοιχο και στο μέλλον τότε οι κινήσεις θα πρέπει να είναι άμεσες και να καταρτιστεί το πρόγραμμα σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Από την μεριά του ο Νίκος Κουρμπανάς έχει καταθέσει την έκθεσή του στην διοίκηση σχετικά με τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ και το μόνο που απομένει είναι να πραγματοποιήσουν τα άτομα της ΠΑΕ τις κατάλληλες κινήσεις, αφού κατά πάσα πιθανότητα ο Κορίνθιος τεχνικός παραμένει στον κυανόλευκο πάγκο.
Βέβαια κατά πόσο θα επιτευχθούν οι επιθυμίες του εν λόγω προπονητή αυτό είναι αβέβαιο, καθώς μέσα στους παίκτες που έχει ζητήσει να παραμείνουν στην ομάδα υπάρχουν και αυτοί των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος του μήνα και μπορούν να συνεχίσουν όπου θέλουν την καριέρα τους. Συγκεκριμένα από την διοίκηση έχει ζητηθεί να παραμείνουν στο ρόστερ οι
Γιώργος Καντιμοίρης, Φώτης Τάσσος, Κώστας Κουκουλής, Γιώργος Μπουτογιάννης, Ηλίας Μακράκης, Σάσα Σάμπλιακ, Εντουάρντ Χρέντσαρ, Ρετζέπ Χασάνογλου, Βασίλης Εμμανουήλ, Ανδρέας Κουτελιέρης, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Νίκος Βούλγαρης, Νίκος Ντούλας και Χρήστος Χατζηπαντελίδης, ωστόσο οι Κουτελιέρης, Χατζηπαντελίδης, Σάμπλιακ και Χρέντσαρ είναι ελεύθεροι και από την άλλη οι Χασάνογλου και Κουκουλής είναι δανικοί και εξαρτάται από τις ομάδες που ανήκουν, αν θα παραχωρηθούν εκ νέου στη Νίκη. Ένα θέμα που απασχολεί την κυανόλευκη ομάδα έχει να κάνει και με το γηπεδικό, καθώς το Πανθεσσαλικό έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δαπανηρό. Για τον λόγο αυτό η λύση που ακούει στο όνομα «Παντελής Μαγουλάς» είναι η πιο πιθανή με τους ιθύνοντες να διαβεβαιώνουν πως η «κλούβα» θα είναι έτοιμη τον Αύγουστο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου