ΤΟΠΙΚΑ

Πνίγηκε 12χρονος μαθητής στη Ν. Αγχιάλο

πνίγηκε-12χρονος-μαθητής-στη-ν-αγχιάλο-851206

Ενας 12χρονος μαθητής του δημοτικού πνίγηκε χθες το μεσημέρι στη Νέα Αγχιάλο. Συγκεκριμένα ο ανήλικος Δ.Μ. του Γ. χθες στις 6.30 το απόγευμα , ενώ βρισκόταν στη θάλασσα μαζί με φίλους του, μπροστά από τον πεζόδρομο, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Φίλοι και λουόμενοι που βρισκόταν μαζί του τον έβγαλαν από τη θάλασσα και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως προέκυψε, ο 12χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε ιατρικό ιστορικό, καθώς παρακολουθούνταν από γιατρούς του Νοσοκομείου. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Στο μεταξύ χθες στις 9.30 το πρωί στο Μάραθο Νέας Αγχιάλου βρέθηκε από φιλικά του πρόσωπα νεκρός άνδρας στον αύλειο χώρο ιδιόκτητης εξοχικής κατοικίας, στην οποία μετέβη μόνος του πριν από δέκα ημέρες για καθαρισμό του οικοπέδου του. Πρόκειται για τον 67χρονο Β.Σ. του Ν. κάτοικο εν ζωή Βόλου, συνταξιούχο λιμενεργάτη. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή από τον Αστυνομικό Σταθμό Νέας Αγχιάλου που διενεργεί την προανάκριση.
Τέλος χθες, στις 12:30 το μεσημέρι, 67χρονος Γάλλος υπήκοος, ευρισκόμενος σε διακοπές σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή «Κατσαρού» Σκιάθου, όπου φιλοξενούνταν, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και πόνο στο στήθος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Κλήθηκε ιατρός του Κ.Υ. Σκιάθου για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου