Ενας Ολυμπιακός... δυο ιδιοκτήτες

Τελευταία ενημέρωση: 2008-06-19, 00:00:00
Στην τελική ευθεία έχει μπει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την φημολογία να δίνει και να παίρνει χθες στην πόλη του Βόλου και όλα δείχνουν ότι πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις, για το καλύτερο αύριο του Ολυμπιακού....
Χθες το πρωί συζητιόνταν έντονα το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε ένα με την “ένωση” ΑΣΚ Ολυμπιακού και Εθνικού Ολυμπιακού και με τον Αχιλλέα Μπέο να έχει το 60% και τον Θεόφιλο Βασιλειάδη να κρατά το 40%, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωνόταν επίσημα από καμία πλευρά, αφού τόσο ο μεγαλομέτοχος, όσο και ο πρόεδρος του ΤΑΠ, αλλά και ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης άφηναν να εννοηθεί ότι... συνεχίζουν να συζητούν και είναι σε καλό δρόμο.
Όλα πάντως δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα με νέους ιδιοκτήτες του πλειοψηφικού πακέτου, ενώ η εξέλιξη αυτή δημιουργεί και την απορρόφηση του Ολυμπιακού της Γ’ Εθνικής, αφού η συνένωση είναι κάτι που θα ικανοποιήσει και θα ενώσει και τον κόσμο του Βόλου.
Η αλλαγή της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ, θα ολοκληρωθεί με τον ιδιοκτήτη του ΑΣΚ Ολυμπιακού Θεόφιλο Βασιλειάδη, να μην ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του, καθώς δεν έγινε γνωστό ακόμη το όνομα του επενδυτή, με τον οποίο συζητά, και η επιχειρηματική του δράση είναι τα Ναυτιλιακά, ενώ παράλληλα ο Βολιώτης παράγοντας πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος, επανήλθε δυναμικά με νέα οικονομική πρόταση για αγορά της ομάδας.
Το νέο σκηνικό και η φημολογία που δίνει προβάδισμα στον Αχιλλέα Μπέο ήρθε μετά από όσα είχαν γίνει γνωστά για τα νέα άτομα που είναι 4, ασχολούμενοι με ναυτιλιακές επιχειρήσεις και ένας εξ’ αυτών είναι Κύπριος.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είχε συνάντηση τόσο με αυτούς τους επιχειρηματίες, όσο και με τον κ. Αχιλλέα Μπέο στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο πρώην παράγοντας του Πανιωνίου βρισκόταν στη Χαλκιδική.
Πάντως η ΠΑΕ είναι έτοιμη για τη μεταβίβαση και λειτουργεί, κλείνοντας πολλά από τα ανοιχτά μέτωπα με πληρωμές και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.
Τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και την ένωση περιμένουν με αγωνία εκτός από τον κόσμο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για να ξέρουν ποιοι θα φορούν και τη νέα χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Πάντως παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους δεν δείχνουν να περιμαζέψουν, αφού ήδη ο Γιάννης Τσάγγαρης άνοιξε την πόρτα εξόδου, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει στην Κέρκυρα, ενώ ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης έχει δεχθεί προτάσεις, αφού δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή με τους διοικούντες του Ολυμπιακού.
Ακόμη ο Θοδωρής Πακάλτσης και ο Άκης Πέτρου, οι οποίοι όμως έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είχαν προτάσεις ο πρώτος από ΠΑΣ και Καβάλα και ο δεύτερος από Πυρσό και Πιερικό.

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=