ΤΟΠΙΚΑ

Επιμένει ότι φεύγει και αναζητά τη λύση

επιμένει-ότι-φεύγει-και-αναζητά-τη-λύ-851206

Τη διάδοχη κατάσταση συνεχίζουν να αναζητούν στη Νίκη Βόλου, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πέτρο Καϊμακάμη να επιμένει ότι ξεκάθαρη επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τα διοικητικά. Ο ισχυρός άνδρας του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας φέρεται να έχει προτάσεις στα χέρια του και αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα, αλλά μέχρι και χθες δεν υπήρχε κάτι ανακοινώσιμο.
Από κύκλους της διοίκησης προκύπτει ότι ο κ. Καϊμακάμης έχει επαφές για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αλλά όπως έπραξε και στο παρελθόν, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αν δεν βρεθεί κάτι αξιόπιστο για το κυανόλευκο συγκρότημα. Να θυμίσουμε ότι τους τελευταίους μήνες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε συζητήσεις τόσο με τον επιχειρηματία κ. Δροσινό, όσο και με την Επιτροπή Φίλων Νίκης, αλλά καμία από αυτές τις δυο υποθέσεις δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.
Παρά το γεγονός πάντως ότι ο Πέτρος Καϊμακάμης έχει δηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους κυανόλευκους, συνεχίζει σε συνεργασία με τον Κώστα Χρόνη να τακτοποιεί εκκρεμότητες που αφορούν στις προηγούμενες χρονιές και παράλληλα να συζητά για τα θέματα που θεωρούνται σημαντικά για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Χθες ο Πέτρος Καϊμακάμης είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κουρμπανά, που ακόμη βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει στην τεχνική ηγεσία, καθώς και με τον Κώστα Χρόνη. Αυτό που προσπαθεί -όπως φαίνεται- να κάνει ο κ. Καϊμακάμης, είναι να αφήσει έτοιμο το έδαφος σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος… Οσο αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί, καθώς με το ιδιοκτησιακό να βρίσκεται σε εκκρεμότητα, είναι φυσικό να υπάρχει αμφιβολία και αβεβαιότητα γύρω από την επόμενη μέρα.
Οι οργανωμένοι από την πλευρά τους περιμένουν τις εξελίξεις, ωστόσο όπως διαφαίνεται ξεκάθαρα, πλέον έχουν στραφεί στον Ερασιτέχνη. Από την πλευρά τους πιστεύουν ότι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης δεν κάνει τίποτα για να ικανοποιήσει το αίτημά τους ώστε να αποχωρήσει και να παραδώσει τις μετοχές η υπάρχουσα ιδιοκτησία της ΠΑΕ και προσπαθούν να πιέσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να παραιτηθούν, ώστε να γίνουν εκλογές και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα…
Ολα αυτά την ώρα που μένει κάτι λιγότερο από έναν μήνα για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας κι ενώ σημαντικά θέματα επιζητούν λύσεις. Ανησυχία υπάρχει και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, που περιμένουν από την διοίκηση να συζητήσουν ενόψει της νέας σεζόν. Πρώτη προτεραιότητα είναι να κλειστούν συμφωνίες με τους δεκατέσσερις παίκτες που αναφέρει στην έκθεσή του ο Νίκος Κουρμπανάς ότι πρέπει να παραμείνουν και ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σίγουρα άμεσα πρέπει να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα των προηγούμενων ετών, που η ομάδα έκλεινε παίκτες μέχρι και λίγες μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου