ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Τελικά όλο και πιο κοντά στην επιβεβαίωση έρχεται η εξήγηση ότι ο Γιώργος επέλεξε τη θορυβώδη ρήξη με τον Σημίτη για να πάρει αποστάσεις από τα απόνερα του σκανδάλου της Ζήμενς. Τι απόνερα δηλαδή, που σε λίγο θα σηκωθεί τσουνάμι αν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα πολιτικών προσώπων που χρηματίστηκαν.
Επειδή οι χθεσινές αποκαλύψεις των απορρήτων εγγράφων της γερμανικής εταιρίας για τη μίζα των πέντε εκατομμυρίων μόνο φωτογραφία του Μαντέλη που δεν είχαν, είναι κατανοητή η αγωνία…

Για να μη νομίζετε ότι λόγω καύσωνα η πολιτική σκηνή δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον, εκτός του παραπάνω χθες είχαμε και την αποκάλυψη του Καρχιμάκη για το ρόλο της συζύγου του Αλογοσκούφη στη διαχείριση της περιουσίας της Ντόιτσε Τέλεκομ.
Θύματα συμπτώσεων οι φουκαράδες οι υπουργοί…

Αφού ο αποκλεισμός του Περιφερειακού για τις κακοτεχνίες και την «φέξε μου και γλύστρησα» ολοκλήρωσή του είναι αδίκημα, δεν πάμε να τον κλείσουμε διαμαρτυρόμενοι για τα ακριβά καύσιμα; Οι φορτηγατζήδες στις Βρυξέλλες κλείσαν το κέντρο της πόλης και όλοι τους χειροκρότησαν.

Αληθεύει ότι ο Μπαρόζο ζήτησε για τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής με θέμα την ακρίβεια τις απόψεις του Φώλια για το ελληνικό θαύμα; Είμαστε οι μόνοι που πουλάμε ακριβότερα μέχρι και το ευρώ!

Δεν απέφυγαν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είναι κοντά στον Βενιζέλο να ζητήσουν το λόγο στη Βουλή στην αντιπαράθεση για τον ΟΤΕ, φοβούμενοι τις σπόντες για τον Σημίτη. Η Ροδούλα γράφτηκε ως ομιλήτρια. Δεν μίλησε λόγω πολλών ομιλητών στο τέλος.

Στα σίγουρα ποντάρει το ΠΑΣΟΚ και βγαίνει στις λαϊκές να μιλήσει για την ακρίβεια που έφερε η πολιτική της κυβέρνησης. Με τις τιμές των οπωρολαχανικών…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου