ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Βόλο

συναυλία-μιχάλη-χατζηγιάννη-στο-βόλο-851206

Συναυλία θα πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου, υπό την αιγίδα του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Δήμου Βόλου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που συναντά κάθε καλοκαίρι τους πολυάριθμους φίλους του στον Βόλο, που έχει δώσει πάνω από 300 συναυλίες και έχει προσελκύσει πάνω από ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες κόσμου, επανέρχεται και πάλι. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχοντας ένα ακόμα διπλά πλατινένιο άλμπουμ “Ζωντανά στο Λυκαβηττό – 2007” και νέες επιτυχίες όπως τα “Κράτα με” (Γητευτής), “Μια Νύχτα Τρελή” και το καλοκαιρινό hit “Έτσι σε Θέλω” έρχεται ανανεωμένος να ξεδιπλώσει εκ νέου ένα πρόγραμμα με τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες ερμηνευτικές και δημιουργικές του στιγμές. Έρχεται, με την ίδια δύναμη που αντανακλά η σκηνική του παρουσία στο κοινό και με την ίδια διάθεση να σκορπίσει τα εκρηκτικά, αλλά και τρυφερά συναισθήματα που κατακλύζουν τις συναυλίες του.
Συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και παραγωγός κατόρθωσε σε μικρή ακόμα ηλικία να επιβάλει το δικό του μουσικό ύφος στην εγχώρια καλλιτεχνική σκηνή και να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρεύμα θαυμαστών που ολοένα ανανεώνεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι όλοι του οι δίσκοι γίνονται τριπλά και τετραπλά πλατινένιοι, κάθε συναυλία του είναι sold out, ενώ τα τραγούδια του σημειώνουν ρεκόρ παραμονής στο Νο 1 των Ελληνικών ραδιοφώνων.
Ο Μιχάλης, λοιπόν, ετοιμάζεται και πάλι για το ταξίδι που άρχισε πριν κάποια χρόνια με ένα “Άγγιγμα Ψυχής”, λίγο αργότερα με το “Μόνο στα Όνειρα”, το “Σ’ αγαπώ”, το “Για σένα” και συνεχίζεται τις καλοκαιρινές νύχτες σε γήπεδα και θέατρα μπροστά σε χιλιάδες κόσμο με σηκωμένα τα “Χέρια Ψηλά” να φωνάζουν “Πιο Πολύ” και “Έτσι σε Θέλω”.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, λοιπόν, έρχεται πλαισιωμένος από ένα λαμπρό επιτελείο μουσικών και μια μεγάλη παραγωγή για να ξεσηκώσει τα καλοκαιρινά σας βράδια με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει. Μαζί του οι: Dj Dimtrik, Μαρλέν Αγγελίδου – Τραγούδι, φωνητικά,
Σόλωνας Αποστολάκης – Ενορχήστρωση, πλήκτρα, Ακης Τουρκογιώργης – Ηλεκτρική κιθάρα,
Δημήτρης Μπέλλος – Πλήκτρα, προγραμματισμός, Χάρης Κελλάρης – Μπάσο, Στέφανος Δημητρίου – Τύμπανα, Γιώργος Ρετίκας – Ακουστική και κλασική κιθάρα, Τάκης Δρακόπουλος – Σαξόφωνο, Σπύρος Ιωαννίδης – Μπουζούκι, Ηρακλής Βαβάτσικας– Ακορντεόν.
Τον ήχο επιμελήθηκαν οι: Ρουπάκας Γιώργος – Πανολάσκος Γιώργος, τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Γιώργος Πόρρος, η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Αλέκο Κυράνη και η
εικονοληψία στον Εύρο Παναγίδη. Η παραγωγή-διοργάνωση υπογράφεται “έτσι απλά”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου