ΤΟΠΙΚΑ

Oνομαστήρια του κ. Ιγνατίου

oνομαστήρια-του-κ-ιγνατίου-478620

Τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου θα εορτάσει ιεροπρεπώς η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του εορτάζοντος Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου. Στο τέλος του Εσπερινού ο κ. Ιγνάτιος θα απονείμει στον πολιό και σεβάσμιο Ιερέα π. Δημήτριο Καπαδούκα, την Ανώτατη Τιμητική διάκριση της Τοπικής Εκκλησίας, τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος, για την πολυχρόνια και Θεοφιλή διακονία του στην Εκκλησία.

Ανήμερα της εορτής, στις 29 Ιανουαρίου θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Κληρικοί της Τοπικής μας Εκκλησίας. Κατά την διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου, των Αρχόντων και του φιλοχρίστου λαού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου