ΤΟΠΙΚΑ

Περιμένοντας τις εξελίξεις στα διοικητικά

περιμένοντας-τις-εξελίξεις-στα-διοικ-851206

Το ερώτημα που πλανάται μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στη Ν. Ιωνία, είναι αν θα αλλάξει κάτι ενόψει της νέας σεζόν… Η ομάδα με τα περσινά δεδομένα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά και το μόνο «φως» που φαίνεται πως υπάρχει στο «τούνελ» που έχει μπει η Νίκη, είναι οι συζητήσεις που φέρεται να κάνει με ενδιαφερόμενο επιχειρηματία για επικείμενες αλλαγές στο διοικητικό καθεστώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πέτρος Καϊμακάμης, που δηλώνει ότι έχει κουραστεί και παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει.
Στη Ν. Ιωνία περιμένουν τις εξελίξεις, που ίσως μάλιστα να υπάρξουν και μέσα στα επόμενα 24ωρα, ωστόσο, αν και οι συζητήσεις συνεχίζονται, και η χθεσινή ημέρα πέρασε χωρίς κάτι το ανακοινώσιμο. Οσο παρατηρείται στασιμότητα σε αυτό το θέμα, θα επηρεάζει άμεσα και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ετσι μπορεί σύμφωνα με την διοίκηση σιγά σιγά να τακτοποιούνται οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους παίκτες, αλλά από κει και πέρα θα πρέπει να υπάρξει και κάποια κίνηση που να υποδηλώνει ότι έστω και δειλά η κυανόλευκη ομάδα -και υπό τη σκιά των μεγάλων προβλημάτων που την ταλαιπωρούν- έχει αρχίσει τις ενέργειες για να ξεκινήσει υπό σωστές προϋποθέσεις περί τα μέσα Ιουλίου. Χθες αργά το βράδυ πάντως αναμενόταν να γίνει συνάντηση του Νίκου Κουρμπανά με τον Πέτρο Καϊμακάμη στην Αθήνα, όπου θα συζητούνταν θέματα που αφορούν στην ομάδα.
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που φέρονται να έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος για τα οφειλόμενα της σεζόν που πέρασε είναι οι Στούμπος, Ντελμεκούρας, Λάππας, Χασάνογλου, Εμμανουήλ και Κουτσογιάννης, ενώ χθες το βράδυ αναμενόταν να έχει συνάντηση και ο Καντιμοίρης. Συζητήσεις έγιναν και με άλλους παίκτες, που θα ξαναμιλήσουν όμως, καθώς ακόμη δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή». Από κει και πέρα δύο ποδοσφαιριστές έχουν κάνει προσφυγή, θέλοντας να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα, αλλά η ΠΑΕ δεν ανησυχεί, καθώς στις επόμενες ημέρες θα κληθούν και αυτοί με την σειρά τους να μιλήσουν για το οικονομικό. Η συνεργασία του ενός με τη Νίκη λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ ο άλλος «δένεται» με συμβόλαιο με τους κυανόλευκους.
Εχοντας «πληρώσει» το περσινό αργοπορημένο ξεκίνημα, όλοι όσοι ασχολούνται με τη Νίκη, γνωρίζουν ότι το «μυστικό» είναι να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ηδη ποδοσφαιριστές που έκαναν καλή σεζόν με την κυανόλευκη φανέλα, όπως ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης, εξετάζουν προτάσεις ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών και ακόμη από την πλευρά της διοίκησης δεν τους έχει γίνει κάποια «κρούση». Για τον Χατζηπαντελίδη βέβαια θεωρείται σχεδόν απίθανο να πειστεί να παραμείνει. Ωστόσο αυτό που χρειάζεται είναι παράλληλα με τις διοικητικές «ζυμώσεις» να γίνουν άμεσα κινήσεις για τον προγραμματισμό της σεζόν.
Εν τω μεταξύ η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Eνωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία για αύριο το πρωί την ΠΑΕ Νίκη και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Κουρμπανά για παράβαση των άρθρων 1, 5, 10, 11, 12 του Πειθαρχικού Κώδικα στον αγώνα με τον Εθνικό Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε ότι σε εκείνο το ματς είχε αποβληθεί από τον πάγκο στα δέκα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Κορίνθιος τεχνικός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου