ΤΟΠΙΚΑ

Δημιούργησε ιστοσελίδα για ενοικιαζόμενα δωμάτια

δημιούργησε-ιστοσελίδα-για-ενοικιαζ-483346

Στο ναδίρ η κίνηση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενώνες της Μαγνησίας. Η μείωση του εσωτερικού τουρισμού είχε αρνητικό αντίκτυπο κυρίως στα μικρά τουριστικά καταλύματα.

Σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της κίνησης και προσέλκυσης τουριστών, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Μαγνησίας, δημιούργησε ιστοσελίδα, στην οποία τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να διαφημίζονται δωρεάν.

Η λειτουργία της ιστοσελίδας, ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης και παράλληλα εκδήλωσης για την κοπή πίτας του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, στο Βόλο. Ο πρόεδρος, κ. Κλειτσογιάννης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη μείωση του εσωτερικού τουρισμού και έγινε συζήτηση γύρω από την καλύτερη λειτουργία του αεροδρομίου και την ανάγκη προσέλκυσης νέων αεροπορικών εταιρειών που θα δώσουν ώθηση στον εισερχόμενο τουρισμό.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου για τις δυνατότητες που έχουν να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους, με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Άλλα βασικά προβλήματα που επιλύθηκαν ευνοϊκά για τους ιδιοκτήτες των Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων είναι το Ασφαλιστικό, η μείωση του φόρου ΕΕΤΗΔΕ 17%, η βελτίωση του φορολογικού.

Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2013 και ο προϋπολογισμός για το 2014 και αναδείχθηκε η εφορευτική επιτροπή που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών για το νέο διοικητικό συμβούλιο. Οι κάλπες θα στηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στα Πλατανίδια.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Πάρις Μουτσινάς, ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Γ. Καλτσογιάννης, ο Δήμαρχος Βόλου, Π. Σκοτινιώτης, ο αντιδήμαρχος, Δημ. Δερβένης και η πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Βόλου, Σούλα Μπαρτζιώκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου