ΤΟΠΙΚΑ

Ιταλός είχε ρημάξει τις δημόσιες υπηρεσίες

ιταλός-είχε-ρημάξει-τις-δημόσιες-υπηρ-851206

Ενας 48χρονος Ιταλός, ο οποίος εδώ και έξι μήνες είχε αναστατώσει τις δημόσιες υπηρεσίες του Βόλου, καθώς είχε ειδικότητα στο να αφαιρεί γυναικείες τσάντες, από γραφεία συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Από την μέχρι τώρα δε έρευνα προκύπτει ότι είχε κλέψει τις τσάντες από οκτώ τουλάχιστον γυναίκες το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, καθώς η προανάκριση συνεχίζεται, ότι στην πορεία θα βγουν και άλλες υποθέσεις.
Ο 48χρονος Ιταλός συνελήφθη χθες το πρωί, όταν πήγε σε τράπεζα να κάνει ανάληψη χρημάτων με κλεμμένες κάρτες, καθώς πριν από λίγη ώρα είχε πάει στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου απ’ όπου έκλεψε τις τσάντες δύο δικαστών.
Πριν οι δικαστές προλάβουν να ακυρώσουν τις κάρτες ο 48χρονος εμφανίσθηκε καλοντυμένος σε τράπεζα για να κάνει ανάληψη. Αναγνωρίσθηκε όμως από υπάλληλο, ο οποίος προφανώς γνώριζε παράνομη ανάληψή του στο παρελθόν και ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου.
Όπως προέκυψε από την μέχρι τώρα προανάκριση ο Ιταλός έκλεψε τσάντες από υπαλλήλους στο ΙΚΑ, το Δημαρχείο του Βόλου, τα δικαστήρια και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των υπαλλήλων και άρπαζε τις τσάντες τους.
Έως χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας είχαν καταφέρει να διασταυρώσουν και επιβεβαιώσουν οκτώ τουλάχιστον περιπτώσεις κλοπών, ενώ θεωρούν πως οι περιπτώσεις είναι πολύ περισσότερες.
Ο συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν κλοπιμαία στο σπίτι του, όπου διέμενε με την Ιταλίδα φίλη του, για την οποία διερευνάται η συμμετοχή της στις κλοπές.
Στην κατοχή του πάντως βρέθηκαν αρκετά κλεμμένα αντικείμενα, κάποια από τα οποία αναγνωρίσθηκαν από τους κατόχους τους.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, ενώ καλούνται κάτοχοι των κλεμμένων τσαντών για να αναγνωρίσουν τα αντικείμενά τους. Οι αστυνομικοί καλούν τις γυναίκες που μέσα στους τελευταίους μήνες έχουν καταγγείλει κλοπή τσαντών τους από το χώρο εργασίας τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου