ΤΟΠΙΚΑ

Τα «βροντάει» ο Καϊμακάμης

τα-βροντάει-ο-καϊμακάμης-851206

Κοντά στην πόρτα της εξόδου απ’ ότι φαίνεται βρίσκεται ο Πέτρος Καϊμακάμης. Ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ απ’ ότι φαίνεται έχει κουραστεί από την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα διοικητικά της Νίκης και πλέον όπως ανέφεραν χθες διοικητικοί κύκλοι θέλει να αφήσει την ομάδα σε νέα χέρια. Από τη μία έγινε προσπάθεια να μεταβιβαστεί το πακέτο των μετοχών στη «Λέσχη φίλων Νίκης Βόλου» κάτι που δεν έλαβε σάρκα και οστά παρότι πρόθεση του κ. Καϊμακάμη ήταν να αφήσει τη Νίκη σε ντόπια χέρια, ικανά να την βγάλουν από το τέλμα που έχει περιέλθει η κυανόλευκη ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τον περσινό υποβιβασμό της ομάδας από τη Β’ στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα πρόθεσή του ήταν να συμβάλει και αυτός στη νέα αυτή προσπάθεια, βάζοντας ένα σεβαστό ποσό για να γίνει η αρχή της αναγέννησης. Την παρούσα στιγμή φαίνεται όμως πως υπάρχουν δύο σοβαρές προτάσεις στα χέρια της διοίκησης και απ’ ότι φαίνεται η μία εξ αυτών θα είναι και η λύση στο αδιέξοδο. Μάλιστα οι συζητήσεις έχουν φθάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να υπάρχουν πληροφορίες για μεταβίβαση των μετοχών από τις αρχές της επόμενης κιόλας εβδομάδας.

Ντροπιαστική ήττα από ΑΕ Γιάννενα
Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει ο κατήφορος που έχει πάρει η ομάδα της Νίκης Βόλου στις τελευταίες της αναμετρήσεις. Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να ηττηθούν ακόμη και από την ΑΕ Γιάννενα το απόγευμα της Τετάρτης και εκεί που όλοι έλεγαν πως μέσα από την αγωνιστική ανάταση θα ακολουθήσει και η άνοδος στα υπόλοιπα θέματα, πλέον αυτό φαίνεται αρκετά δύσκολο. Η ήττα από την ΑΕ Γιάννενα μόνο τιμητική δεν είναι για τους παίκτες του Νίκου Κουρμπανά που δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να αγωνιστούν για την ιστορία και το βάρος της φανέλας. Μετά το προχθεσινό 2-0 στα Γιάννενα για τους κυανόλευκους απομένει το πέσιμο της καρό σημαίας την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ομάδα της Λαμίας. Στην προσπάθεια αυτή για ακόμη ένα παιχνίδι το έργο του τεχνικού τιμ αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο, καθώς οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές.

Ανακοίνωση Γαλάζιων Αγγελων
Από τους Γαλάζιους Αγγέλους λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.
«Μετά και το πρόσφατο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ του μεγαλομετόχου κ. Καϊμακάμη και της ‘Επιτροπής φίλων’ σχετικά με την ανάληψη του μάνατζμεντ, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.
Συνειδητοποιήσαμε πλέον πως οι υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση της Νίκης μας, δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος των ευθυνών που τους αναλογούν.
Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την εμμονή τους να συντηρούν μια αρρωστημένη κατάσταση και συνάμα να αρνούνται κάθε λογής βοήθεια για ανάκαμψη.
Προφανώς το σχέδιό τους είναι άλλο και πέρα από τη φαντασία του αγνού νικιώτη φίλαθλου. Θέτουμε όλους αυτούς που θεωρούμε εμείς υπαίτιους και συνυπεύθυνους για την κατάντια της ομάδας μας, προ των ευθυνών τους και να είναι σίγουροι πως πολύ σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου