ΤΟΠΙΚΑ

Θ. Βασιλειάδης: «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται»

θ-βασιλειάδης-οι-διαπραγματεύσεις-σ-851206

Τη συνάντησή του με τον Αχιλλέα Μπέο επιβεβαίωσε ο μεγαλομέτοχος του ΑΣΚ Ολυμπιακού κ. Θεόφιλος Βασιλειάδης, κάνοντας γνωστό πως οι συζητήσεις συνεχίζονται τόσο με τον ισχυρό παράγοντα, όσο και με άλλον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία εξ Αθηνών.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε και τυπικά τη Δευτέρα και έτσι μετά από 34 αγωνιστικές η ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου κατάφερε με την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον σύλλογο του Αιγάλεω να διατηρηθεί στην Β’ Εθνική.
Για να φθάσει η ομάδα όμως να βρεθεί στην κατηγορία αυτή, χρειάστηκε αρκετός κόπος αλλά και το νικηφόρο μπαράζ στην Αθήνα κόντρα στην Ρόδο
το περασμένο καλοκαίρι με χιλιάδες κόσμου να συνοδεύουν την λαχτάρα των ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών. Αυτό το καλοκαίρι μπορεί ένα αντίστοιχο μπαράζ να μην απασχολεί τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Βόλου, όμως και φέτος τον απασχολεί η διάδοχη κατάσταση και το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας, με την πλειοψηφία να θέλει να την δει να αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία από αυτή της Β’ Εθνικής και να μην αποτελεί ασανσέρ ανάμεσα σε Β’ και Γ’.
Επιθυμία του ερυθρόλευκου κόσμου αποτελεί επίσης η συγχώνευση των δύο Ολυμπιακών. Για τον λόγο αυτό την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ. ο πρόεδρός της κ. Μπατζιάκας κάλεσε τις διοικήσεις των συλλόγων, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ώστε να βρεθούν σε ένα κοινό τραπέζι και να επαναδιαπραγματευτούν το ενδεχόμενο συνένωσης των δύο δυνάμεων. Βέβαια, όπως δήλωσε χθες στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο κ. Βασιλειάδης, «πώς μπορούμε να κάνουμε μια συγχώνευση, από την στιγμή που δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση; Αλλωστε τη δεδομένη στιγμή προέχουν άλλα ζητήματα». Οσον αφορά στο ποια είναι αυτά, ο μεγαλομέτοχος των ερυθρόλευκων συμπλήρωσε: «Προέχει πάνω από όλα να κλείσει η σεζόν, να αποπληρωθούν οι παίκτες, αλλά και διάφορα άλλα τέτοια θέματα που απασχολούν την λειτουργία της ομάδας μας».
Βέβαια αυτό που καίει την παρούσα στιγμή δεν είναι μόνο η συνένωση, αλλά και η εύρεση ενός νέου παράγοντα για τα κοινά του Ολυμπιακού που να έχει όραμα για την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας. Στην πόλη του Βόλου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος παρακολούθησε την κυριακάτικη αναμέτρηση, αλλά είχε και σειρά επαφών με τους κ.κ Σταυρίδη και Βασιλειάδη. Όπως παραδέχθηκε και ο κ. Βασιλειάδης, υπήρξε συνάντηση: «Πράγματι βρεθήκαμε με τον κ. Μπέο και ως στόχο είχαμε να ανταλλάξουμε απόψεις. Αυτό έγινε και τώρα θα πρέπει να σκεφτούμε ο καθένας τις προτάσεις του άλλου. Το βέβαιο είναι πως θα ξανασυναντηθούμε και τίποτα δεν έχει κλείσει, μιας και η κουβέντα είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα». Σε ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για το αν υπάρχει θέμα παραχώρησης του 60% των μετοχών στον πρώην παράγοντα του Πανιωνίου, ο κ. Βασιλειάδης αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω από πού βγαίνει αυτό, αλλά είμαι κατηγορηματικός πως δεν ισχύει». Από την άλλη όμως έχει γίνει γνωστό πως για την ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλον επιχειρηματία, με τον Ξανθιώτη παράγοντα να απαντά: «Πράγματι οι συζητήσεις αυτές είναι αληθείς, μιας και υπάρχει ακόμη ένας που ενδιαφέρεται για την ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αυτός που ενδιαφέρεται είναι μεγάλος Αθηναίος επιχειρηματίας με τον οποίο έχουμε κάνει ήδη τέσσερις συζητήσεις, αφού δεν ήθελα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Δεν θα ήθελα επίσης να προβώ σε περισσότερες αποκαλύψεις, καθώς αυτή η περίπτωση είναι μια τελείως διαφορετική από αυτή του κ. Μπέου, ο οποίος είναι πιο εκδηλωτικός και επικοινωνιακός τύπος». Μέσα σε όλα αυτά βέβαια αναμένεται και η αντίδραση του ερυθρόλευκου φίλαθλου κόσμου. Πάντως ήδη από την μεριά του ισχυρότερου κομματιού των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, που είναι οι “Austrian Boys’, έχει γίνει γνωστό με τοποθέτηση που είχαν στην σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Θ. πως δεν πρόκειται να υποστηρίξουν καμία εκ των δύο ομάδων, εάν πρώτα δεν επιτευχθεί η συνένωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου