ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς τον Καρβάλιο η Νίκη αύριο στον Εύοσμο με Αγροτικό Αστέρα

χωρίς-τον-καρβάλιο-η-νίκη-αύριο-στον-εύ-851206

Θα πρέπει να περιμένουν ακόμη μια εβδομάδα οι φίλαθλοι της Νίκης για να δουν τον Καρβάλιο να κάνει το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα. Το δελτίο του νεοαποκτηθέντα επιθετικού δεν εκδόθηκε χθες, όπως οριακά ήθελε να πετύχει η ΠΑΕ, πάνω στην λήξη της προθεσμίας έφεσης του Τσικίνιο, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε. Ετσι ο Βραζιλιάνος δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο (3μμ) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β Εθνικής. Η θέση του ξένου έμεινε μεν κενή, αλλά από την Δευτέρα σύμφωνα με την διοίκηση θα μπορέσει να βγει η κάρτα συμμετοχής του Καρβάλιο για το πρωτάθλημα και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το επόμενο παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό.
Πάντως στην επίθεση ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε μια επιπλέον λύση σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Θρασύβουλο, αφού επιστρέφει ο Μπάμπης Πιττάκας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Κύπριος επιθετικός είναι απολύτως έτοιμος, ωστόσο φαίνεται πώς την θέση του στην ενδεκάδα την «χάνει» από το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Λάζαρο Μουρατίδη, που απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Πιττάκα, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα την προηγούμενη Κυριακή και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ. Θέση στους βασικούς διεκδικεί και ο Γκιόροκ αντί του Τάσου Παυλίδη.
Από κει και πέρα ο 60χρονος προπονητής δεν προτίθεται να προχωρήσει σε άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού και ο Τζουλιάνο που ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις προπονήθηκε κανονικά χθες και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του τεχνικού τιμ. Ο μόνος που θα απουσιάζει είναι ο Σπύρος Γκάγκας που διανύει περίοδο αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.
Η καλή άμυνα και το πάθος είναι τα στοιχεία που πιστεύουν στη Νίκη ότι θα κρίνουν το αυριανό παιχνίδι και το πρώτο που θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν είναι το μηδέν στα μετόπισθεν. Κάτι που μόλις σε τρία ματς έχουν καταφέρει φέτος και συγκεκριμένα στις νίκες επί της Προοδευτικής και της Καλλιθέας και της λευκής ισοπαλίας με την Καλαμάτα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν ότι το έργο τους είναι δύσκολο, αλλά αισιοδοξούν να καταφέρουν να πάρουν έστω τον πόντο της ισοπαλίας που θα έχει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία για αυτούς, που θέλουν να ξεκολλήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την τελευταία θέση της κατάταξης της Β Εθνικής, για να έχουν πιθανότητες παραμονής.
Σήμερα οι κυανόλευκοι θα κάνουν το πρωί χαλάρωμα και στην συνέχεια ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα μετέχουν στην αποστολή. Η αναχώρηση έχει οριστεί στις 4 το απόγευμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου