ΤΟΠΙΚΑ
-851206

Διπλό κέρδος

Ντέρμπι θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αδαμόπουλου, με την γηπεδούχο Αρτέμιδα να υποδέχεται για την Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι κοκκινόμαυρες με νίκη βάζουν από κάτω στην μεταξύ τους ισοβαθμία τον σημερινό τους αντίπαλο, που προπορεύεται στην κατάταξη με έναν πόντο διαφορά. Η ομάδα του Φώνη Μαυρομιχάλη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και η 4η σήμερα… εκτός των άλλων τις στέλνει και εκδρομή!!!

Εκτίθεται

Εννέα μεταγραφές πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Παίκτες που αγωνίζονται κυρίως στην μεσαία γραμμή και κόβουν αγώνες από τους νεαρότερους Ζορμπά, Κουτσογιάννη και άλλους. Παίκτης πάντως που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ δεν αποκτήθηκε, αφήνοντας εκτεθειμένο τον Ρουμελιώτη τώρα που λείπει ο Γκάγκας.

Αήττητος…
O Ρήγας είναι αήττητος στο Βελεστίνο περισσότερο από 16 μήνες, αφού έχει να ηττηθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2005!!! Φέτος ως γηπεδούχος ο Ρήγας έχει 8 νίκες και μια ισοπαλία (με τον Φωκικό στη πρεμιέρα), ενώ εκτός έδρας έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

«Μικρός Γολγοθάς»
Από σήμερα ξεκινάει ο μίνι Γολγοθάς των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος, με τον Εθνικό Ολυμπιακό, το Ρήγα Φεραίο και τον Αστέρα Ριζομύλου να δίνουν το πρώτο από τα τρία τους παιχνίδια μέσα σε οκτώ μέρες. Η 21η αγωνιστική διεξάγεται σήμερα στις 3 μ.μ και με τον Εθνικό Ολυμπιακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Φαρκαδόνα με την τοπική ομάδα. Ο Ρήγας Φεραίος από την άλλη αγωνίζεται μετά το ρεπό του με την ομάδα του ΑΟ Καρδίτσας, ελπίζοντας σε μια εύκολη επικράτηση. Ενώ ο Αστέρας Ριζομύλου θα αντιμετωπίσει στα Φάρσαλα τον Αχιλλέα.
Στην 22η αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου γίνεται ένα από τα τοπικά μας ντέρμπι μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου και του Ρήγα Φεραίου, ένα ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες που στη φετινή περίοδο γίνεται για 2η φορά Τετάρτη.
(Την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στο Βελεστίνο για την 5η αγωνιστική είχε κερδίσει ο Ρήγας 1-0 με γκολ του Βέργου).
Τις 4 τελευταίες χρονιές που και οι δυο ομάδες αγωνίζονται στη Δ΄ εθνική μοιράσθηκαν από ένα κύπελλο ερασιτεχνών (ο Ολυμπιακός κέρδισε τον τελικό του 2004 στον Αλμυρό και ο Ρήγας ήταν νικητής πέρσι), αλλά οι Βολιώτες στο πρωτάθλημα έχουν κακή παράδοση, αφού ποτέ δεν κέρδισαν το Ρήγα στο Βελεστίνο και έχουν μόνο μια νίκη στο Βόλο.

Σχολή
Σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου Κατηγορίας UEFA Β΄ θα γίνει από τις 30 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου στη Σύρο, καθώς και Σχολή Εξομοίωσης καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο στη Λάρισα (10/4/2007-15/4/2007). Για να μπορούν να συμμετάσχουν σε κάθε σχολή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν τρεις τουλάχιστον ημέρες πριν από την έναρξη της σχολής το χρηματικό ποσό που έχει οριστεί (Παράβολα, UEFA Β 650 ευρώ, Σχολές Εξομοίωσης 300 ευρώ) στο Ταμείο της ΕΠΟ ή σε τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας.

Καμπανάκι στην Αρτέμιδα
Καμπανάκι χτύπησε στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αρτέμιδος και μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου καλαθοσφαιριστή στη Λάρισα έστειλαν όλες τις αθλήτριες του τμήματος για καρδιολογικές εξετάσεις.

Μετάθεση
Θετική στο να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα στις 5 Μαΐου είναι πλέον η αστυνομία. Οι αρχικές αντιδράσεις της, λόγω του ότι το διήμερο 4-6 Μαΐου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κάμφθηκαν.
Ετσι η Σούπερ Λιγκ είναι έτοιμη να ανακοινώσει ότι το πρωτάθλημα θα παραταθεί μέχρι και τις 5 Μαΐου και δεν θα τελειώσει έτσι στις 29 Απριλίου,ενώ φυσικά θα μετατεθεί και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος.

Οχι βεντέτες
Η συνύπαρξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς με παίκτες-βεντέτες ποτέ δεν ήταν εύκολη, σε όσες ομάδες και αν βρέθηκε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Έτσι έγινε και στην περίπτωση του Αΐλτον, ο οποίος «πλήρωσε» την απειθαρχία του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ερυθρό Αστέρα, με συνέπεια να αποχωρήσει πρόωρα από το Βελιγράδι.

Νέα αίθουσα
Μετά από επιμονή των Φίλων της Υδατοσφαίρισης και με την αμέριστη συμπαράσταση του αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Καπούλα και του προέδρου του ΕΑΚ κ. Καψιώτη εγκαινιάστηκε μια αθλητική γωνιά στο Στάδιο, ακριβώς απέναντι από το κολυμβητήριο

Δεν τον άκουγαν
Δεν τον άκουγαν τον Μασάντο όταν έλεγε “πονάω” και μιλούσαν για ναζάκια του “Μάσα”. Τώρα όμως τρέχουν και δεν φτάνουν και κοστίζει η αποθεραπεία χρηματικά… ελπίζουμε όχι και αγωνιστικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου