ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμος για τη δεύτερη σερί νίκη για ψηλότερα είναι ο Ολυμπιακός

ετοιμος-για-τη-δεύτερη-σερί-νίκη-για-ψη-851206

Ολοκληρώνεται και σήμερα τυπικά η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, αφού οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν το πρωί χαλάρωμα και στη συνέχεια θα τους ανακοινωθεί η αποστολή από τον Κώστα Σταματίου. Ο Αλμυριώτης τεχνικός δεν θα υπολογίζει σε αυτήν τους τραυματίες Μασάντο, Παρίση, Καρκαμάνη τον τιμωρημένο Βεργώνη τον ανέτοιμο Γκίτση και τον στρατευμένο Ακπαρίδη. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται αύριο να ξεπεράσουν τον σκόπελο του Ναυπακτιακού Αστέρα και να του κόψει τον αέρα από την αρχή, μιας και η ομάδα της Ναυπάκτου έρχεται με άλλη διάθεση μετά την επιτυχία που σημείωσε κόντρα στον Πιερικό. Σε ανεβασμένη ψυχολογία πάντως βρίσκονται και οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού, αφού μετά το στραβοπάτημα των πρωτοπόρων ήταν κάτι που περίμεναν εδώ και τόσες αγωνιστικές. Η αισιοδοξία πάντως πηγάζει και από το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχουν αντιμετωπίζοντας την τριάδα των συνδιεκδικητών στην έδρα του. Τριάδα που αποτελείται από την Λαμία,τον Πιερικό και τον Θερμαϊκό. Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών θα ενισχύσουν και οι Σισέι, Χατζής που προπονούνται με τους υπόλοιπους και μέρα με τη μέρα δένουν πιο πολύ στο κράμα των παικτών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι μετά από την αυριανή αναμέτρηση θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την επόμενη Κυριακή 24/2 στην Καρδίτσα την Αναγέννηση. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΕΑΚ την Λαμία την Τετάρτη 28/2 και όχι την Κυριακή παιχνίδι για το οποίο θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Παναγιώτης Γκίτσης. Όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας ο Χατζής με τον Σισέι αναμένεται να ντεμπουτάρουν μπροστά στον ερυθρόλευκο κόσμο και να δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και αν μπορέσουν να σηκώσουν και αυτοί με την σειρά τους το βάρος του πρωταθλητισμού. Επιβράβευση των προσπαθειών του με την χρησιμοποίησή του στη βασική ενδεκάδα, ίσως δει και ο Αλέξανδρος Γιακάκογλου που ξελάσπωσε την ομάδα σκοράροντας σε βάρος της
Α.Ε Γιάννενα στην προηγούμενη αγωνιστική. Όσον αφορά στην επάνοδο των υπερπολύτιμων Βεργώνη, Μασάντο το πρόγραμμα αποθεραπείας φέρει τον Βεργώνη να τίθεται από Δευτέρα και πάλι στην διάθεση του Κώστα Σταματίου, έχοντας πραγματοποιήσει την πρώτη του ατομική προπόνηση. Σε ατομικό πρόγραμμα κινούνται και οι ρυθμοί του Μασάντο, αφού ακολουθεί την αγωγή που του χορηγήθηκε στην Θεσσαλονίκη ώστε να υποχωρήσει το αιμάτωμα στην δεξιά ωμοπλάτη.

Ανακοίνωση των Αustrian Boys
Την εξής ανακοίνωση λάβαμε και δημοσιεύουμε από το Αustrian Boys Club: «Πριν το θεσσαλικό ντέρμπι και το κάψιμο του καρνάβαλου, προέχει ένα κυριακάτικο παιχνίδι στις 3:00 μ.μ στο ΕΑΚ με τη Ναύπακτο. Απανταχού Βολιώτες εκείνη την ώρα πρέπει να είμαστε στις κερκίδες με τα διακριτικά μας και να βοηθήσουμε την ομάδα μας που στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, να πάρουμε άλλη μία επιτυχία και να προχωρήσουμε ακάθεκτοι στη κατάκτηση του τίτλου που οδηγεί στη Β Εθνική. Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Και όλοι μαζί στη συνέχεια στο καραβάνι των Austrian boys με προορισμό τη γειτονική Καρδίτσα».

Ανακοίνωση του ΣΦΕΟΒ
Κάλεσμα στον κόσμο και τα μέλη του εξέδωσε και ο ΣΦΕΟΒ. “Ο ΣΦΕΟΒ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ναύπακτο καλεί όλα τα μέλη και όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουμε βροντερό παρόν στο γήπεδο ενισχύοντας έτσι τους ποδοσφαιριστές μας. Η μεγάλη αντεπίθεση ξεκινά με στόχο ούτε ένας βαθμός να μη χαθεί στην έδρα μας. Το Στάδιο πρέπει να ξαναζωντανέψει με τους χιλιάδες οπαδούς μας να δημιουργούν μοναδική και καυτή ατμόσφαιρα όπως τα προηγούμενα δυο χρόνια. Το Δ.Σ του ΣΦΕΟΒ θα συνεδριάσει εκτάκτως την επόμενη εβδομάδα για την εκστρατεία στην Καρδίτσα, καθώς και για το μεθεπόμενο παιχνίδι με τη Λαμία στην έδρα μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου