ΤΟΠΙΚΑ

Αγνώριστος ο Εθνικός Ολυμπιακός

αγνώριστος-ο-εθνικός-ολυμπιακός-851206

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στη φυσική του έδρα πραγματοποίησε την Κυριακή ο Εθνικός Ολυμπιακός, που δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 0-1.
Οι ερυθρόλευκοι για την 31η αγωνιστική ήθελαν τη νίκη για να διατηρηθούν στο “κόλπο” και την κατάληψη της 2ης θέσης, αντί αυτού όμως οι παίκτες του Κώστα Σταματίου παρουσιάστηκαν αγνώριστοι, δίχως όρεξη και πάθος για να κυνηγήσουν την νίκη, τη στιγμή που η Αναγέννηση ήξερε τι ήθελε και το διεκδίκησε μέχρι τέλους και παίζοντας σαν στην έδρα της, έχοντας την συμπαράσταση 400 περίπου φίλων της πήρε τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αξιοποιήσουν τα ατού τους, με τον τεχνικό Κώστα Σταματίου να ανακατεύει την τράπουλα και να παρατάσσει την ομάδα έτσι όπως δεν την έχουμε συνηθίσει, με αποκορύφωμα την χρησιμοποίηση του Κυπαρίσση ως μεσοεπιθετικού τη στιγμή που οι Λούκας και Παπαδάτος που είχαν ανάλογα καθήκοντα σε περασμένα παιχνίδια βρέθηκαν στον πάγκο. Βέβαια αυτό άλλαξε στα μισά του πρώτου μέρους και αφού η Αναγέννηση είχε τις ευκαιρίες αλλά οι Κουτρουμάνος στο 4, Μεσιακάρης στο 13ο και 16ο λεπτό, Κωστέλος στο 17ο και Μπουντούρης στο 29 δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Καραναστάση, που στάθηκε στο ύψος του, σώζοντας την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και μετά ήρθαν οι εσωτερικές αλλαγές και οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, με τον Γέλοβατς να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή και τον Κυπαρίσση να περνά στο πλάι του Ιορδανίδη. Μοναδική υποψία ευκαιρίας σημειώθηκε για τους ερυθρόλευκους στο 39, όταν ο Κυπαρίσσης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να περάσει πολύ πάνω από την εστία του Μπρέλλα. Στην επανάληψη ο Αλμυριώτης τεχνικός έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Λούκας, θέλοντας να διορθώσει κάπως τα κακώς κείμενα, αλλά οι γηπεδούχοι παρά την κατοχή της μπάλας που είχαν δεν μπόρεσαν να κερδίσουν κάτι άλλο, αφού η Αναγέννηση Καρδίτσας έκλεισε όλους τους χώρους στην άμυνά της και με έξυπνες αντεπιθέσεις κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Συγκεκριμένα ήταν το 76ο λεπτό όταν ο Χατζηρίζος έκανε την πάσα στον Μπουντούρη που βγήκε απέναντι από τον Καραναστάση και αφού κατάφερε να τον περάσει πλάσαρε με ευκολία διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.
Πλέον επόμενος σταθμός για τους ερυθρολεύκους θα είναι η Κατερίνη, όπου την Κυριακή θα φιλοξενηθούν από τον Εθνικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου