ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

υποδοχή-του-νέου-χρόνου-στη-μητρόπολη-520004

Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για την υποδοχή του νέου έτους 2014 προγραμματίζει η Τοπική μας Εκκλησία. Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής: Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 12 μ. στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, από το Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, παρουσία του Ιερού Κλήρου, των αρχόντων, των στελεχών της Τοπικής Εκκλησίας και του ευσεβούς λαού.

Στις 9 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία, επί τη ελεύσει του νέου χρόνου, η οποία θα απολύσει στις 12.30 π.μ.

Στις 11 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα τελεστεί ο Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου και στις 12 τα μεσάνυκτα θα ψαλεί η Δοξολογία και θα ευλογηθεί η πίττα της ενορίας.

Αντίστοιχη λατρευτική εκδήλωση θα λάβει χώρα και στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου.

Την Πρωτοχρονιά, στις 11.30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί η επίσημη Δοξολογία επί τη εισόδω στο νέο έτος 2014, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, παρουσία των Πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και του ευσεβούς λαού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου