ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη 30χρονου αίλουρου διαρρήκτη

σύλληψη-30χρονου-αίλουρου-διαρρήκτη-851206

Με τη μέθοδο της αναρρίχησης, 30χρονος Αλβανός που διαμένει παράνομα στη χώρα, είχε ρημάξει οικίες του Βόλου και της Πορταριάς σε χρονικό διάστημα δύο μηνών. Ο δράστης συνελήφθη χθες το πρωί σε σπίτι όπου διέμενε με άλλους ομοεθνείς του στο Βόλο, καθώς αναγνωρίστηκε με ένα από θύματά του, καθώς ο διαρρήκτης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
Η έρευνα και η εξιχνίαση της υπόθεσης φαίνεται να ξεκίνησε από την Πορταριά και το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας. Οι κάτοικοι του δήμου Πορταριάς είχαν ανησυχήσει ιδιαίτερα από τα απανωτά περιστατικά, καθώς είχαν καταγγελθεί περισσότερες από 10 διαρρήξεις σπιτιών…
Πριν από δύο μέρες σύμφωνα με τις πληροφορίες κάτοικος του Βόλου, μπαίνοντας στο σπίτι του, αντίκρισε έναν ξένο άνδρα να ψάχνει. Ο άγνωστος αιφνιδιάστηκε, καθώς ιδιοκτήτης και διαρρήκτης ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια ο διαρρήκτης ετράπη σε φυγή.
Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και έδωσε χαρακτηριστικά τα οποία αξιοποίησε η Αστυνομία και έφτασε στα ίχνη του δράστη.
Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι ο Αλβανός είναι ο δράστης τουλάχιστον 30 διαρρήξεων σε σπίτια του Βόλου το τελευταίο δίμηνο, αλλά και της περιοχής της Πορταριάς.
Όπως προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα, ο Αλβανός εισερχόταν σε σπίτια πρώτου και δευτέρου ορόφου από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες, ενώ είχε την ικανότητα να μην γίνεται αντιληπτός.
Στις περισσότερες μάλιστα των περιπτώσεων οι ένοικοι ήταν στα σπίτια τους και κοιμόντουσαν και άρπαζε χρήματα, κινητά και πολύτιμα αντικείμενα.
Ο δράστης κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου