ΤΟΠΙΚΑ

Διέφυγε τον κίνδυνο ο 17χρονος

διέφυγε-τον-κίνδυνο-ο-17χρονος-525029

Εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο 17χρονο τραυματία από τροχαίο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, ο 17χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το μεσημέρι της Κυριακής το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε παρασύρθηκε από ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο. Ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τραυματία στο οδόστρωμα.

Στο Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας σήμανε συναγερμό. Ενώ ο 17χρονος μεταφέρονταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ξεκινούσαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού, ο οποίος εγκατέλειψε το θύμα του και εξαφανίστηκε.

Τα στοιχεία οδήγησαν σε ηλικιωμένο ιχθυοπώλη, ο οποίος αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο έως χθες το βράδυ διέφευγε της σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι στο Βόλο, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του μοτοποδηλάτου, ενώ ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Σχετικά άρθρα :Παρέσυρε 17χρονο και τον εγκατέλειψε

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου