ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφές, απουσίες και πίστη για τη νίκη στην Αρτέμιδα

επιστροφές-απουσίες-και-πίστη-για-τη-ν-851206

Επιστροφές, ντεμπούτο, δύο νέες απουσίες και πίστη για τη νίκη συνθέτουν το κλίμα στην Αρτέμιδα, ενόψει της αυριανής δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό του Αδαμόπουλου (5μμ) για την Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών. Οι κοκκινόμαυρες επιζητούν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να την κατακτήσουν.
Προερχόμενη από τρεις νίκες επί του Ηφαίστου στην Θεσσαλονίκη, του Λασσάνη στον Βόλο και του Θερμαϊκού στην Θέρμη, η Αρτεμις θέλει αύριο στην έδρα της να συνεχίσει το σερί προκειμένου να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση.
Η έμπειρη πάουερ φόργουορντ Σοφία Παπασταύρου, που είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά, επέστρεψε στις προπονήσεις και τίθεται κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ το ντεμπούτο της με την κοκκινόμαυρη φανέλα θα κάνει και η νεοαποκτηθείσα γκαρντ, Αγγελίνα Κετσετζίδου που θα ενισχύσει την προσπάθεια της Αρτέμιδος στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε η Σταυρούλα Βαΐτση, που συνεχίζει όμως να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στην μέση και ίσως προφυλαχθεί. Στο απουσιολόγιο ήρθαν να προστεθούν οι Αλεξάνδρα Τζούνη και Δήμητρα Κακασή, ενώ θα λείψουν και οι τραυματίες, Ρένα Γεωργιτσάκη, Ολγα Φραγκούλη και Χριστίνα Κοντογιάννη.
Η Ελσα Κολέτσου δηλώνει πάντως αισιόδοξη για την έκβαση της αναμέτρησης: «Εχουμε αποκτήσει καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες και πιστεύω ότι θα αποδώσουμε καλό μπάσκετ που θα μας δώσει τη νίκη. Η Καλαμαριά μετρά αποτυχίες το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει και να μας επηρεάσει. Διαθέτει πολύ καλό σύνολο και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Είναι στο χέρι μας να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο και να βρεθούμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και θεωρώ ότι όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Για να έχουν αξία οι εκτός έδρας νίκες που κάνουμε, χρειάζεται να έχουμε θετικά αποτελέσματα στον Βόλο. Από δω και στο εξής δεν πρέπει να κάνουμε ήττα στην έδρα μας. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα στην κατάταξη και σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνουμε όλα για την επικράτηση».
Στον πρώτο γύρο η Αρτεμις είχε κερδίσει τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά με εννιά πόντους κι αν καταφέρει να πετύχει και αύριο το ίδιο, τότε θα τον πιάσει στην βαθμολογία και θα έχει μάλιστα και το πλεονέκτημα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου