ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για το ματς με το Ναυπακτιακό οι ερυθρόλευκοι

στην-τελική-ευθεία-για-το-ματς-με-το-να-851206

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει του δεύτερου συνεχόμενου παιχνιδιού που δίνουν στην έδρα τους οι ερυθρόλευκοι, αυτή τη φορά ενάντια στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Τα προβλήματα τραυματισμών είναι γνωστά για τον Κώστα Σταματίου, μιας και θα απουσιάσει ο Βραζιλιάνος Μασάντο αλλά και ο μέσος Βεργώνης.
Το θέμα πλέον είναι πώς θα καλύψει αυτά τα κενά ο Αλμυριώτης τεχνικός, μιας και τόσο ο “Μάσα”, όσο και ο 22χρονος αποτελούν αναντικατάστατα μέλη στον φετινό Ολυμπιακό, με τον Μασάντο να είναι ο πρώτος σκόρερ με επτά τέρματα και ο Βεργώνης «μηχανάκι» στον χώρο της μεσαίας γραμμής, που καλύπτει άψογα με τον Θοδωρή Πακάλτση. Τα κενά των δυο αναμένεται να καλύψουν οι νεοαποκτηθέντες Χατζής και Σισέι. Οι δυο παίκτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ενδεχόμενο να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα και πραγματοποιούν καθημερινά διπλές προπονήσεις, ώστε την Κυριακή να κάνουν την εμφάνισή τους μπροστά στον κοινό του Ολυμπιακού.
Ο Χατζής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή αναμένεται να καλύψει το κενό του Βεργώνη και πληροφορίες κάνουν λόγο για παίκτη τεχνικά προικισμένο, που χρησιμοποιεί στον αγώνα και τα δύο πόδια. Όσον αφορά στον επιθετικό Μπέντζαμιν Ντοντέμ Σισέι, θέτει και αυτός υποψηφιότητα λαμβάνοντας πιθανότατα την θέση του Μασάντο στην επίθεση. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει δείξει κάποια δείγματα από το ταλέντο του, αλλά φυσικά του λείπει η έκρηξη στις κινήσεις του βάσει των προηγούμενων μηνών απραξίας που ο ποδοσφαιριστής δεν ανήκε σε κάποιο σύλλογο.
Το πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζεται για τους τραυματίες Βεργώνη και Μασάντο με τον πρώτο να μπαίνει από σήμερα σε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και την Δευτέρα να συμμετέχει κανονικά με τους συμπαίκτες στην προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Τέλος ο Βραζιλιάνος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ασκήσεις και την αποθεραπεία που του έχει δοθεί από τον γιατρό του ΠΑΟΚ κ. Οικονομίδη. Η συνέχεια βρίσκει τον Ολυμπιακό, μετά τα ματς με Ναυπακτιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας, να αντιμετωπίζει την Λαμία την Τετάρτη 28/2 στο ΕΑΚ.

Ανακοίνωση των Αustrian Boys
Την εξής ανακοίνωση λάβαμε και δημοσιεύουμε από το Αustrian Boys Club: «Πριν το θεσσαλικό ντέρμπι και το κάψιμο του καρνάβαλου, προέχει ένα κυριακάτικο παιχνίδι στις 3:00 μ.μ στο ΕΑΚ με τη Ναύπακτο. Απανταχού Βολιώτες εκείνη την ώρα πρέπει να είμαστε στις κερκίδες με τα διακριτικά μας και να βοηθήσουμε την ομάδα μας που στηρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, να πάρουμε άλλη μία επιτυχία και να προχωρήσουμε ακάθεκτοι στη κατάκτηση του τίτλου που οδηγεί στη Β Εθνική. Δε πρέπει να λείψει κανείς. Και όλοι μαζί στη συνέχεια στο καραβάνι των Austrian boys με προορισμό τη γειτονική Καρδίτσα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου