ΤΟΠΙΚΑ

Την τουριστική προβολή του 2014 σχεδιάζει η Θεσσαλία

την-τουριστική-προβολή-του-2014-σχεδιάζε-533581

Το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Θεσσαλίας για το 2014 περιλαμβάνεται στα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης, αύριο Πέμπτη, του περιφερειακού συμβουλίου. Ενόψει της συζήτησης του προγράμματος, τον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Γ. Καλτσογιάννη επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γ. Ζαφείρης.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε η σπουδαιότητα του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου, που αποτελεί πύλη εισόδου της Θεσσαλίας για όλο τον κόσμο και η προσπάθεια που κάνει η Περιφέρεια για συνεργασία με περισσότερες αεροπορικές εταιρείες.

Ο κ. Καλτσογιάννης εξέφρασε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, που αποτελεί τη «βαριά βιομηχανία» της περιοχής. «Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουμε, οι γνώσεις και η εμπειρία των επαγγελματιών του τουρισμού που εκπροσωπούνται από την Ένωση Ξενοδόχων, είναι πολύτιμη, προκειμένου να επιτύχουμε την υλοποίηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο τουρισμός είναι σύνθετη δραστηριότητα που εμπλέκονται αρκετοί παράγοντες και η συνεργασία όλων είναι προαπαιτούμενη, ώστε με συντονισμό δράσεων να υπάρξει το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Την πρόθεση της Ενωσης Ξενοδόχων να απευθυνθεί στις αγορές που αφορούν στη Μαγνησία επεσήμανε στοχευμένα και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας με την Περιφέρεια, προκειμένου να εφαρμοστεί ενιαία πολιτική προβολής της περιοχής, καθώς και εξειδικευμένη πολιτική για τις διάφορες κατηγορίες ξενοδοχείων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου