ΤΟΠΙΚΑ

Ενας τόνος τρόφιμα από την ΑΓΕΤ

ενας-τόνος-τρόφιμα-από-την-αγετ-538238

Με ένα τόνο τρόφιμα σε ζάχαρη και αλεύρι ενίσχυσε το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο η τοπική τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ, εν όψει των αυξημένων αναγκών των ανήμπορων συμπολιτών κατά την εορταστική περίοδο.

«Η πρωτοβουλία της τοπικής αυτής βιομηχανίας, πέρα από ουσιαστική και εξόχως χρήσιμη για τους συμπολίτες μας, είναι ταυτόχρονα και έντονα συμβολική, αφού στέλνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στο συνάνθρωπό μας», τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ.Απόστολος Παντσάς.

Μαζεύει τρόφιμα και ο Ολυμπιακός

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο ΕΑΚ την Κυριακή το μεσημέρι για τον αγώνα της ομάδας με τον Αχαρναικό, να παραδώσουν, όσοι επιθυμούν, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (γάλα, μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες κ.λπ.) τα οποία μέσα από τις δομές του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου θα διατεθούν στους ανήμπορους συμπολίτες. Τα τρόφιμα θα συλλέγονται από εθελοντές στις εισόδους του ΕΑΚ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

«Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας αλλά και του κόσμου του Ολυμπιακού, που σε μια τόσο δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία, στηρίζει έμπρακτα τους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας. Η ομάδα, σημαντικό κομμάτι από τη λαϊκή ψυχή αυτής της πόλης, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος για να στηρίξει τους πιο αδύναμους πολίτες», δήλωσε ο κ. Απόστολος Παντσάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου