ΤΟΠΙΚΑ

Το «αύριο» του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

το-αύριο-του-μαγνησιώτικου-ποδοσφα-851206

Το «αύριο» του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου έχει δώσει ραντεβού μεθαύριο Κυριακή 18 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα φιλοξενηθούν οι τελικοί των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Ακαδημιών της Ε.Π.Σ.Θ. στις κατηγορίες Προπαίδων και Τζούνιορ. Τα πρωταθλήματα ακαδημιών που διοργάνωσαν με επιτυχία η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας (Βόλου), τέθηκαν και υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, που αποφάσισε να συνδράμει σ’ αυτή τη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου.
Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, το οποίο την προσεχή Κυριακή θα ανοίξει τις πύλες του σε εκατοντάδες λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές από κάθε γωνιά του νομού. Κι αυτό γιατί στη φετινή διοργάνωση έδωσαν το παρών αθλητές από το Βόλο, τη Νέα Ιωνία, τον Αλμυρό, το Βελεστίνο, τη Νέα Αγχίαλο, τα Λεχώνια, τα Μελισσάτικα, το Διμήνι, τα Καλά Νερά, την Ευξεινούπολη, την Αγριά και την Αργαλαστή.
Στην κατηγορία των Τζούνιορ, που αφορά σε αθλητές γεννηθέντες τα έτη 1996-1997, τον τίτλο θα διεκδικήσουν η Αγ. Παρασκευή με την Ακαδημία Αισωνίας, οι οποίες κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην κατάταξη κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, ενώ στο μικρό τελικό θα αναμετρηθούν Ερμής και Μαγνησιακός. Στους Τζούνιορ συμμετείχαν συνολικά 14 ομάδες
Στους Προπαίδες (αθλητές γεννηθέντες τα έτη 1994-1995) το ζευγάρι του μεγάλου τελικού αποτελούν οι Νέοι Αθλητές Νίκης με την Ακαδημία Αισωνίας, ενώ για τις θέσεις 3-4 θα αγωνιστούν οι ομάδες της Αγ. Παρασκευής με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου. Στη συγκεκριμένη κατηγορία έλαβαν μέρος 15 ομάδες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών έχει ως εξής:

Προπαίδες
15:30 – 16:25: Αγία Παρασκευή-ΑΠΟΒ (μικρός τελικός)
18:30-19:30: Νέοι Αθλ. Νίκης-Ακαδημία Αισωνίας (μεγάλος τελικός)
*Κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 50 λεπτά (κάθε ημίχρονο θα διαρκέσει 25 λεπτά)

Τζούνιορ
16:45-17:30: Ερμής-Μαγνησιακός (μικρός τελικός)
17:40-18:25: Αγ. Παρασκευή-Ακαδημία Αισωνίας (μεγάλος τελικός)
*Κάθε παιχνίδι θα έχει διάρκεια 40 λεπτά (θα παιχθούν δύο 20λεπτα ημίχρονα), ενώ σε περίπτωση ισόπαλων αποτελεσμάτων στην κανονική διάρκεια των τελικών τόσο στους Προπαίδες, όσο και τους Τζούνιορ, θα εκτελεστούν τρία πέναλτι από κάθε φιναλίστ, μια και σύμφωνα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων δεν θα υπάρξει παράταση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου