ΤΟΠΙΚΑ

Αιφνίδιος θάνατος 47χρονου σε κυνήγι

αιφνίδιος-θάνατος-47χρονου-σε-κυνήγι-542806

Μέσα σε λίγα λεπτά γράφτηκε η τραγωδία για τον 47χρονο Ηλία Αντωνίου, που έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε κυνήγι, μπροστά στα μάτια των φίλων του

«Καρτέρι» έστησε ο θάνατος σε 47χρονο οικογενειάρχη από την Αγριά, την ώρα που είχε βγει με φίλους του για κυνήγι. Μία ξαφνική ζάλη μόλις που πρόλαβε να αισθανθεί και έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια των φιλικών του προσώπων. Επεσε στο έδαφος και μέλη της παρέας του, παρά το σοκ της λιποθυμίας, προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.

Ο θάνατος, όμως, ήταν ακαριαίος. Τα γέλια της παρέας μετατράπηκαν σε θρήνο και η απώλεια του 47χρονου Ηλία Αντωνίου κεραυνοβόλησε την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους του, βυθίζοντάς τους στον απαρηγόρητο θρήνο.

Ο 47χρονος είχε μεταβεί αργά το μεσημέρι μαζί με φίλους του στην περιοχή «Σταυρός» στην Αμενούτσα, μεταξύ Αγριάς και Δράκειας. Το κυνήγι ήταν αγαπημένη του συνήθεια. Στη διάρκεια του κυνηγιού, γύρω στις 4μμ, ο άτυχος άντρας μόλις που πρόλαβε να πει ότι δεν αισθάνεται καλά. Όλα τα άλλα ακολούθησαν σε ελάχιστα λεπτά. Η καρδιά του τον πρόδωσε ύπουλα και πρόωρα και κανείς δεν πρόλαβε να πράξει το παραμικρό. Οι γιατροί περιορίστηκαν στο δυσάρεστο έργο να επιβεβαιώσουν το θάνατό του.

Ο 47χρονος, κατάγονταν από την Αγριά, όπου διέμενε με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους, ενώ ήταν επαγγελματίας οδηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να προσδιορίσει νεκροψία – νεκροτομή, η οποία παραγγέλθηκε από την Αστυνομία.

Συντετριμμένοι από το θάνατό του, οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα για τον 47χρονο. Πριν από 15 χρόνια το κυνήγι είχε μετατραπεί σε τραγωδία για τον ίδιο, όταν έχασε τον πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε ενώ κατευθύνονταν για τα Τρίκαλα, ενώ ο ίδιος είχε ξεπεράσει βαρύτατα τραύματα νοσηλευόμενος στην Εντατική.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 3μ.μ., στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Αγριάς.

Β. ΣΑΜ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου