ΤΟΠΙΚΑ

Με θετικό αποτέλεσμα στον Εύοσμο ξεκινά η αντεπίθεση της Νίκης

με-θετικό-αποτέλεσμα-στον-εύοσμο-ξεκι-851206

Το μεθαυριανό ματς με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο είναι αυτό που απασχολεί παίκτες και τεχνική ηγεσία στη Ν. Ιωνία. Το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα είναι αυτοσκοπός για τους κυανόλευκους, προκειμένου να αρχίσουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος από τις απώλειες στην έδρα τους και να ξεκινήσουν την αντεπίθεση ώστε να έχουν ελπίδες παραμονής στη Β Εθνική.
Εχουν περάσει κάτι περισσότερο από δέκα μήνες, από τότε που η Νίκη πήρε τον τελευταίο της βαθμό μακριά από το Πανθεσσαλικό. Ηταν στις 10 Απριλίου του 2006, όταν απέναντι στον ουραγό της περσινής δεύτερης κατηγορίας Πανηλειακό δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα στον Πύργο και έμεινε στο 0-0. Φέτος, έχουν περάσει 19 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και δεν έχει προσθέσει πόντο στο ενεργητικό της από εκτός έδρας αναμέτρηση, κάτι που φυσικά της έχει στοιχίσει. Βέβαια, στην φετινή διοργάνωση περισσότερο την «πονάνε» οι απώλειες στο σπίτι της, ωστόσο αν ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν ανατροπή της υπάρχουσας αρνητικής κατάστασης και γρήγορη βαθμολογική ανάκαμψη θα πρέπει να ποντάρουν και σε αποτελέσματα μακριά από τη Ν. Ιωνία, καθώς μόνο με ένα θετικό σερί η Νίκη μπορεί να ξεφύγει της τελευταίας θέσης. Ευτυχώς για το κυανόλευκο συγκρότημα παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, το έχουν ευνοήσει μέχρι στιγμής και τα «στραβοπατήματα» των αντιπάλων του και φαίνεται εύκολο να ξεπεράσει τον Μεσσηνιακό με τον οποίο ισοβαθμεί, ενώ Προοδευτική και Πανσερραϊκός δεν έχουν απομακρυνθεί και εκκρεμεί μάλιστα για τον τελευταίο η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής στην έφεση για την αφαίρεση τριών βαθμών.
Ολοι φιλοδοξούν η αρχή να γίνει την Κυριακή στον Εύοσμο κόντρα σε μια ομάδα που άλωσε το Πανθεσσαλικό, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση της. Εκεί που έκανε το πρώτο της διπλό η Καλαμάτα και πήραν βαθμό άλλα πέντε συγκροτήματα, ο ΠΑΣ, η Καλλιθέα, ο Πανσερραϊκός, ο Λεβαδειακός και ο Μεσσηνιακός, οι παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου επιθυμούν να πάρουν το «αίμα τους πίσω» για την ήττα του πρώτου γύρου και να αποδείξουν ότι είναι ακόμα ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας. Το προπονητικό τιμ προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του μια διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία και είναι γεγονός ότι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έχει αλλάξει προς το καλύτερο, πιστεύοντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπάμπης Πιττάκας θα τεθεί για πρώτη φορά στην διάθεση του Σταύρου Διαμαντόπουλου, που δεν μπόρεσε να τον υπολογίζει στο ντεμπούτο του στον πάγκο, μια και ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Ο Κύπριος επιθετικός μετείχε κανονικά και στην χθεσινή προπόνηση και είναι έτοιμος για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Ετσι, είναι στην κρίση του προπονητικού τιμ για αν θα τον συμπεριλάβει στα αγωνιστικά του πλάνα. Οσον αφορά στον Βραζιλιάνο Καρβάλιο, υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για την έκδοση του δελτίου του, με τους διοικούντες να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα γίνει σήμερα. Σε αντίθετη περίπτωση θα μετατεθεί για την Δευτέρα και ο παίκτης θα μπορέσει να αγωνιστεί την 21η αγωνιστική με αντίπαλο τον Μεσσηνιακό. Ο μόνος που έχει τεθεί νοκ άουτ είναι ο Σπύρος Γκάγκας, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, αφού ο Τζουλιάνο που ακολούθησε προληπτικά χθες ατομικό πρόγραμμα καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις θα αγωνιστεί κανονικά.

Εκδρομή στον Εύοσμο
Το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης διοργανώνει εκδρομή για τον μεθαυριανό αγώνα της Νίκης στον Εύοσμο. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στα γραφεία του Συνδέσμου (Δορυλαίου με Εγγλεζονησίου) στη Ν. Ιωνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου