Στα 17 λεπτά το καλαμπόκι

Τελευταία ενημέρωση: 2013-12-06, 11:15:47
Στα 17 λεπτά  το καλαμπόκι

Δύο λεπτά επιπλέον θα πληρώσει  ο Πρωτοβάθμιος Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου (πρώην ΕΑΣ Βόλου), μέχρι το τέλος της χρονιάς,  στους παραγωγούς καλαμποκιού που παρέδωσαν την  παραγωγή τους  στο Συνεταιρισμό. Ήδη  ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου έχει πληρώσει τους παραγωγούς με 15 λεπτά και  θα δοθούν επιπλέον 2 λεπτά περίπου, προκειμένου να ενισχυθεί το αγροτικό εισόδημα, αφού φέτος η τιμή του καλαμποκιού κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, κάθε χρόνο στο τέλος του έτους θα ανακοινώνετε  στους παραγωγούς - μέλη, ποιος τομέας δραστηριότητας του Συνεταιρισμού, αγροτικός ή κτηνοτροφικός δεν πήγε καλά,  δηλαδή είχε δυσμενή παραγωγικά  αποτελέσματα και παρουσίασε ζημιές.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός θα καλύπτει μέρος της ζημιάς  του συγκεκριμένου τομέα με τα κέρδη αντίστοιχων άλλων, ενισχύοντας οικονομικά  τους παραγωγούς - μέλη.  Φέτος δεν πήγε καλά ο τομέας της καλλιέργειας καλαμποκιού και γι’ αυτό, όπως ανακοίνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, θα δοθούν 2 λεπτά επιπλέον.  

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=