ΤΟΠΙΚΑ

Στα 17 λεπτά το καλαμπόκι

στα-17-λεπτά-το-καλαμπόκι-550618

Δύο λεπτά επιπλέον θα πληρώσει ο Πρωτοβάθμιος Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου (πρώην ΕΑΣ Βόλου), μέχρι το τέλος της χρονιάς, στους παραγωγούς καλαμποκιού που παρέδωσαν την παραγωγή τους στο Συνεταιρισμό. Ήδη ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου έχει πληρώσει τους παραγωγούς με 15 λεπτά και θα δοθούν επιπλέον 2 λεπτά περίπου, προκειμένου να ενισχυθεί το αγροτικό εισόδημα, αφού φέτος η τιμή του καλαμποκιού κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, κάθε χρόνο στο τέλος του έτους θα ανακοινώνετε στους παραγωγούς – μέλη, ποιος τομέας δραστηριότητας του Συνεταιρισμού, αγροτικός ή κτηνοτροφικός δεν πήγε καλά, δηλαδή είχε δυσμενή παραγωγικά αποτελέσματα και παρουσίασε ζημιές.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός θα καλύπτει μέρος της ζημιάς του συγκεκριμένου τομέα με τα κέρδη αντίστοιχων άλλων, ενισχύοντας οικονομικά τους παραγωγούς – μέλη. Φέτος δεν πήγε καλά ο τομέας της καλλιέργειας καλαμποκιού και γι’ αυτό, όπως ανακοίνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, θα δοθούν 2 λεπτά επιπλέον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου