ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Πονηρούλης δανειολήπτης, που του πεσε η μάσκα

Αφού το ερώτημα παραπροβλήθηκε και από τα αθηναϊκά κανάλια, είναι βέβαιο ότι θα αναζητηθούν ευθύνες για την ευκολία που ο δράστης της Ν. Αγχιάλου είχε νόμιμα στην κατοχή του το φονικό όπλο. Που σημαίνει ότι θα έχουμε κι άλλο «αίμα».

Το υποκριτικό είναι ότι κάθε φορά που κάποιο όπλο κυνηγίου γίνεται όπλο δολοφονίας, τότε μόνο θυμόμαστε την ευκολία που δίνονται τα όπλα και οι άδειες, την απουσία ελέγχων και αυστηρών προϋποθέσεων. Γιατί; Ας υπολογίσουμε πόσες χιλιάδες όπλα διακινούνται ετησίως, πόσα παράβολα αδειών εκδίδονται και τι τζίρος γίνεται.

Είναι η διαφορά πολιτικής αντίληψης και κοινωνικής ευαισθησίας. Αμέσως η ΝΑΜ αναζήτησε τους τρόπους για τη στήριξη και ενίσχυση της μάνας και το παιδιού, μετά την τραγωδία στην Ν. Αγχίαλο. Χρόνια είχαμε να δούμε κάτι παρόμοιο. Είναι σίγουρο ότι θα αποδώσει, σε πείσμα της γραφειοκρατίας και της αδιαφορίας του υπουργείου.

Να ο Κουλούρης! Απάντησε στην καρατόμηση με αναφορές στην κοινή πτήση επιστροφής στην Αθήνα που είχε με τον Ανδρέα, με την πτώση της χούντας. Λίγα διδάχθηκε από τον… συνταξιδιώτη του.

Είπε όμως και ότι είναι η… συνείδηση του ΠΑΣΟΚ. Η συνείδηση του κόμματος κάνει βόλτες στον πεζόδρομο της Ερμού για να συναντήσει τον Κίμωνα.

Ελληνικές πρωτιές στα Ευρώπας. Σκίζουμε σε τροχαία και σε αριθμό νεκρών από δυστυχήματα. Πρώτη πανευρωπαϊκή θέση στη Στερεά Ελλάδα (ίσως και λόγω «πέταλου» του Μαλιακού), δεύτερη η Πελοπόννησος και τρίτη η Δ. Ελλάδα. Από κοντά και η Θεσσαλία, στη 10η θέση στην Ευρώπη.
Τρισάγιο στην ποιότητα των δρόμων μας, στις συνθήκες οδήγησης, στη συντήρηση των οχημάτων μας αλλά και στον… τσαμπουκά της οδήγησής μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου