ΤΟΠΙΚΑ

Παραγωγή ταλέντων από το Μαγνησιακό

παραγωγή-ταλέντων-από-το-μαγνησιακό-851206

Την καλύτερη επίθεση και τον 1ο σκόρερ έχει φέτος , προκαλωντας έκπληξη σε πολλούς ο Μαγνησιακός στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ… όχι όμως και στους ανθρώπους της ομάδας που δεν πετούν στα σύννεφα, αλλά όμως επισημαίνουν πως τίποτα δεν γίνεται στην τύχη.
Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ μετά από 21 αγωνιστικές είναι στη 2η θέση , έχει την καλύτερη επίθεση με 68 γκολ , έχοντας πετύχει 9 σε ένα ματς και άλλα 5 σε ένα άλλο ως φιλοξενούμενος.
Ο Κέρι Λόρι με 24 γκολ είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης του Μαγνησιακού και 1ος σκόρερ στο πρωτάθλημα, ενώ για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου έχουν σκοράρει και άλλοι 12 παίκτες. (Αλφόνσο Σωτηρίου 5 , Ντογκάνι 10, Ξανθάς 4 , Γκουντινάκος 10 , Ν.Κίτσιος 3 , Αλ.Οικονόμου 2 , Τριανταφύλλου 4 , Γένη 1, Β.Κίτσιος 1 , Μακρυγιάννης 2 ,Χαρβάλας 1 και Στεργιόπουλος 1. ( κέρδισε και ένα ματς άνευ αγώνα και γι αυτό τα γκολ του στον βαθμολογικό πίνακα είναι 71)
Ο Μαγνησιακός έχει 15 νίκες , 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και μετά την 21η αγωνιστική βρίσκεται στην 2η θέση, απέχοντας 5 βαθμούς από την κορυφή η οποία είναι ένα κίνητρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει και στόχους με τον πιο βασικό να είναι η υποδομή και η δημιουργία νέων ταλέντων, κάτι που φέτος αποδεικνύεται στην πράξη.
Ο Μαγνησιακός πέρσι με αρκετούς μικρούς στάθηκε καλά στην Α΄ κατηγορία και φέτος όχι με μεγάλες αλλά ουσιαστικές αλλαγές, αλλά με μεγαλύτερη εμπειρία των παικτών που έκαναν παιγνίδια, κάνει το κάτι καλύτερο, αλλά κυρίως στόχος, όπως συμφωνούν ο πρόεδρος Γιάννης Ψαχούλας και ο προπονητής Βασίλης Πανόπουλος είναι “η αξιοποίηση των παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε κόσμο στο γήπεδο”.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και τη φετινή περίοδο ο μέσος όρος ηλικίας είναι μικρός, αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι κάτω των 20 ετών.
Ο Μαγνησιακός φέτος προώθησε μικρούς από τις ακαδημίες του πήρε μικρούς, όπως τον τον Αλφόνσο Σωτηρίου από το Τρίκερι, ενώ έλυσε το πρόβλημα τερματοφύλακα με τον Απ. Φώτου και έδεσε περισσότερο την άμυνα, με τον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Τριανταφύλλου που έχει παίξει σε ΑΠΟΒ, Ολυμπιακό Β. και Ορμίνιο.
“Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των ταλέντων, να δούμε παιδιά μας στις Μικτές και στις εθνικές ομάδες, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ένα καλό σύνολο και γενικά καλή ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης “τονίζει ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Πανόπουλος για το φετινό Μαγνησιακό, που είναι γι αυτόν η ομάδα που έπαιξε τελευταία ποδόσφαιρο μετά την επαγγελματική του καριέρα σε Άρη Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακό Β., Νίκη Β. και Αγροτικό Αστέρα.
Ο Στέφανος Στεργιόπουλος, στέλεχος και της μικτής Νέων της ΕΠΣΘ ,ο σκόρερ Κέρι Λόρι ,οι Αλφόνσο ,Ντογκάνι και οι Γιώργος Ντελάκος , Νίκος Προβιάς, Κώστας Ντελάκος, Βασίλης Χαρβάλας που αγωνίζονται στις Μικτές και έχουν προκαλέσει και ενδιαφέρον μεγαλυτέρων ομάδων και εκτός Νομού Μαγνησίας, είναι μερικά από τα ταλέντα του Μαγνησιακου, ενώ συμμετοχές παίρνουν και οι Γκέρτσος Ευθυμίου ,Κούκουρας και Πασιάς.
Το θετικό για τον Μαγνησιακό είναι σίγουρα οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, ο μεγάλος αριθμός παιδιών στις υποδομές με προπονητές τους Ε. Κεχαγιά, Θ. Κατσαμόρα, αλλά και το ότι έχει μια διοίκηση που είναι πάντα δίπλα σε κάθε πρόβλημα που λύνεται πριν καν δημιουργηθεί…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου