ΤΟΠΙΚΑ

Λεμονής: «Νίκες μέχρι το τέλος»

λεμονής-νίκες-μέχρι-το-τέλος-851206

Το θέμα που απασχολεί σε ημερήσια διάταξη τον Ολυμπιακό, είναι αυτό του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Τάκης Λεμονής, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Κύπριου επιθετικού στην Αυστρία και τόνισε ότι θα επανεκτιμηθεί το πρόβλημά του, όταν επιστρέψει.
«Τώρα που λείπει (σ.σ. Κωνσταντίνου) έχουμε ενημέρωση για το θέμα, περιμένουμε να γυρίσει να κάνουμε και μια νέα διάγνωση και στη συνέχεια θα συναντηθούμε με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και θα αποφασίσουμε. Είχα πει και πιο παλιά ότι θέλω να τον ξεκουράσω, καθώς έχει παίξει πολλά συνεχόμενα ματς. Εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για εγχείρηση».
Ερωτηθείς για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις κι αν η φαινομενική κατάκτηση και του φετινού τίτλου του επιτρέπει να κάνει πιο άνετα την δουλειά του, τόνισε: «Καμιά εβδομάδα δεν είναι άνετη, έστω κι αν η διαφορά που έχουμε πάρει είναι σημαντική. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε ματς και να αποδίδουμε καλό θέαμα».
Ο Λεμονής, αναφερόμενος στον παράγοντα θέαμα, αφού είπε αρχικά ότι αυτός ο όρος είναι υποκειμενικός, πρόσθεσε: «Με τον ΟΦΗ έγινε ένα καλό ματς επιθετικά από την μεριά μας. Στην επίθεση ήμασταν καλοί, βάλαμε γκολ, αλλά στην άμυνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ο ΟΦΗ και αυτό δεν μας άρεσε. Αντίθετα, με τον Ηρακλή δεν κάναμε και τόσες ευκαιρίες, αλλά δείξαμε μεγαλύτερη ισορροπία σε άμυνα και επίθεση».
Τέλος, σε ερώτηση που του τέθηκε αν προτίθεται να δώσει ευκαιρίες σ’ αυτούς που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ο Λεμονής απάντησε: «Ολοι όσοι είναι στην ομάδα είναι παίκτες του Ολυμπιακού και πρέπει να δείχνουν καθημερινά την αξία τους. Δεν μπαίνω σ’ αυτή τη διαδικασία να σκέφτομαι ποιους θα χρησιμοποιήσω. Πρέπει στην προπόνηση να μου δείξουν ότι αξίζουν και στη συνέχεια θα πάρουν τις ευκαιρίες του στον αγώνα».
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Νε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα χθες, ενώ από σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Τέλος, ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Καθησυχαστικός ο Κωνσταντίνου
Σήμερα το μεσημέρι επιστρέφει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου από την Αυστρία. Ο Κύπριος επιθετικός, με ανακοίνωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα, έδωσε διευκρινίσεις για το πρόβλημα του στον αστράγαλο, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Όπως τονίζεται, θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αποθεραπείας.
Οι πρώτες ενδείξεις λοιπόν υπαγορεύουν ότι θα υπάρξει συντηρητική αγωγή για κάποια διάστημα και μόνο σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί βελτίωση, τότε θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Πάντως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν έπειτα από τη συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους της ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου