ΤΟΠΙΚΑ

«Κλοπή» βαθμού στη Θεσσαλονίκη

κλοπή-βαθμού-στη-θεσσαλονίκη-851206

Με το παράπονο ότι δικαιούνταν κάτι παραπάνω και την καλή εμφάνιση έμειναν οι κυανόλευκοι,
που γνώρισαν άδικη ήττα από τον ΠΑΟΝΕ

Δεν απέφυγε την ήττα η Νίκη χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΝΕ για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι έμειναν πάλι με το… «παράπονο», αφού το τελικό σκορ αναμφίβολα τους αδικεί, βάσει της εμφάνισης που πραγματοποίησαν, παρά τις απουσίες τεσσάρων βασικών παικτών, αλλά και μιας εις βάρος τους απόφασης του διαιτητή που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Εχασαν 3-2 από τους Νέους Επιβάτες, όμως δικαιούνταν κάτι περισσότερο. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυο γκολ, έκαναν τα πάντα για να «γυρίσουν» το ματς, αλλά όταν ο Ντούλας με κεφαλιά έγραψε το 3-3, ο διαιτητής της αναμέτρησης «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ στον Καλογεράκη…
Πριν την σέντρα ο Νίκος Κουρμπανάς και οι ποδοσφαιριστές του γνώριζαν ότι το έργο τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τους βαθμούς πάση θυσία για να παραμείνουν στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, ενώ οι απουσίες των Χατζηπαντελίδη, Κουτσογιάννη, Σάμπλιακ και Ντελμεκούρα, φαινόταν πώς αποδυνάμωναν αρκετά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων για το θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον ο Χρέντσαρ που ταλαιπωρούνταν από ίωση έμεινε στον πάγκο και χρησιμοποιήθηκε μόλις πέντε λεπτά στο τέλος της αναμέτρησης.
Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Ν. Ιωνίας, με τους Στούμπο και Δεμιρτζόγλου να αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις της ενδεκάδας, έδωσε ό,τι μπορούσε, αλλά το μόνο που της έμεινε και πάλι είναι η προσπάθεια και η πολύ καλή εμφάνιση, καθώς δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Στο 12’ ο Γκολεμπιέφσκι, έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Μπλιθικιώτη, σε μια ολιγωρία της άμυνας. Η Νίκη απάντησε ωστόσο άμεσα με σουτ του Ντούλα πέντε λεπτά αργότερα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.
Το 1-1 έμεινε για ένα εικοσάλεπτο. Ο ΠΑΟΝΕ πήρε ξανά προβάδισμα με τον Γκολιεμπιέφκσι να βρίσκει δίκτυα στο 38’ για δεύτερη φορά. Στο 41’ ο Τοπάλης με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1, αλλά σε καμία περίπτωση το σκορ αυτό δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματική εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αφού η Νίκη είχε απωλέσει σημαντικές ευκαιρίες δύο φορές με τον Βούλγαρη και μια με τον Λάππα.
Πηγαίνοντας με δυο γκολ πίσω στα αποδυτήρια η ψυχολογία των παικτών του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας, θα περίμενε κανείς ότι θα έπεφτε κατακόρυφα. Οι φιλοξενούμενοι όμως βγήκαν στο τερέν του σταδίου της Νεάπολης για το δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κάνουν ό,τι μπορούσαν για την ανατροπή.
Ο Χασάνογλου δεν μπόρεσε να νικήσει με μακρινό σουτ τον Καλογεράκη που απέκρουσε θεαματικά, ενώ προσπάθεια του Βούλγαρη κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Ο Λάππας ήταν τελικά αυτός που μείωσε για τους κυανόλευκους στο 78’ με σουτ. Οι ελπίδες των κυανολεύκων αναπτερώθηκαν, τουλάχιστον για τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 85’ ο Ντούλας μετά από ασταθή απόκρουση του Καλογεράκη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για τρίτη φορά για τους φιλοξενούμενους, την ώρα όμως που έσπευδε να πανηγυρίσει ο διαιτητής από την Δράμα, κ. Παρασκευούδης, ακύρωνε το γκολ, για επιθετικό φάουλ που μόνο ο ίδιος είδε πάνω στον τερματοφύλακα, Καλογεράκη.
Μετά από αυτή την ήττα οι κυανόλευκοι υποχώρησαν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, αφού η Πρέβεζα με το διπλό που πέτυχε στο ΕΑΚ απέναντι στον Εθνικό Ολυμπιακό, πέρασε μπροστά με έναν βαθμό.

Γ’ ΕθΝΙΚΗ – 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΝΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
3 2
Σκόρερ: 12’, 30’ Γκολεμπιέφσκι, 41’Τοπάλης – 19’ Ντούλας, 78’ Λάππας
Κίτρινες: Μαλιούφας, Μπλιθικιώτης – Χασάνογλου, Λάππας, Μακράκης
Διαιτητής: Παρασκευούδης (Δράμας)
ΠΑΟΝΕ: Καλογεράκης, Τζιμογιάννης, Μαλιούφας, Αραμπατζής (46΄ Πουταχίδης), Καλαμπόκας, Βράκας, Χατζής (75΄ Ζυγογιάννης), Μπλιθικιώτης, Γ. Ναλμπάντης, Κολεμπιέφσκι, Τοπάλης (86΄ Σαχινίδης).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Καντιμοίρης, Μπουτογιάννης, Στούμπος, Χασάνογλου, Κωστής, Μακράκης (87΄ Χρέντσαρ), Κουτελιέρης, Δερμιτζόγλου (67΄ Μητράκας), Βούλγαρης, Λάππας, Ντούλας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου