ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμες για την αυριανή σέντρα οι ομάδες του Περιφερειακού

ετοιμες-για-την-αυριανή-σέντρα-οι-ομάδ-851206

Από αύριο ξεκινάει ο μίνι Γολγοθάς των ομάδων του περιφερειακού πρωταθλήματος, με τον Εθνικό Ολυμπιακό, το Ρήγα Φεραίο και τον Αστέρα Ριζομύλου να δίνουν το πρώτο από τα τρία τους παιχνίδια μέσα σε οκτώ μέρες. Η 21η αγωνιστική διεξάγεται αύριο Σάββατο με κοινή ώρα έναρξης τις 3 μ.μ και με τον Εθνικό Ολυμπιακό να δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Φαρκαδόνα με την τοπική ομάδα. Ο Ρήγας Φεραίος από την άλλη αγωνίζεται μετά το ρεπό του με την ομάδα του ΑΟ Καρδίτσας, ελπίζοντας σε μια εύκολη επικράτηση. Ενώ ο Αστέρας Ριζομύλου θα αντιμετωπίσει στα Φάρσαλα τον Αχιλλέα.

Ο Εθνικός Ολυμπιακός
Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως στην ως τώρα πορεία τους βρίσκονται δικαιολογημένα στην πρώτη θέση. Ο αυριανός θα είναι ο 10ος εκτός έδρας αγώνας τους, ενώ μετρούν επτά διπλά ,μια ισοπαλία στην έδρα της Μελιβοίας και μόλις μια ήττα από τον Ρήγα που ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ολοκληρώνεται σήμερα, όπου μετά την απογευματινή προπόνηση ο τεχνικός του Εθνικού Ολυμπιακού θα κατασταλάξει στους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή. Όσον αφορά στη συνέχεια, οι πρωτοπόροι θα αντιμετωπίσουν τον Ρήγα Φεραίο την ερχόμενη Τετάρτη ώστε να πάρουν τη ρεβάνς από το πρώτο παιχνίδι των δυο τους που αποτέλεσε και τη μοναδική ήττα για το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Διαιτητής στην αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο κος Φωτιάδης από την Καστοριά, με βοηθούς τους Ζησιάδη και Τοκμακίδου, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο με παρατηρητή αγώνα τον Δημόκα από την Βοιωτία.

Ο Ρήγας Φεραίος
Οι Βελεστινλιώτες θα υποδεχθούν τον ΑΟ Καρδίτσας, θέλοντας να σημειώσουν ακόμη μια νίκη που θα διευρύνει το αήττητό τους σερί στην έδρα τους σε κάτι παραπάνω από 16 μήνες. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη στην φετινή διοργάνωση στο Βελεστίνο έχουν απολογισμό οκτώ νικών και μιας ισοπαλίας, κάτι που τους καθιστά αυτομάτως το φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΑΟ Καρδίτσας που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 μόλις πόντους έναντι 37 του Ρήγα.
Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες και στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Αποστολίδης, Αράπης, Βέργος, Ζαχαράκης, Θεοχαρόπουλος, Ίττης, Καραπλιάγκος, Κουντούρης, Λάππας, Μπάτης, Νούσιας, Σπαθής, Τάσσος, Τσαντής, Φασούλας, Χατζαθανασίου.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αρσένος και Λάτος αλλά και ο τιμωρημένος Γρούνας.
Άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Κούλα Χασάν από την Θεσ/νίκη και βοηθοί του οι Κατικαρίδης και
Λαζαρλιδης επίσης από την συμπρωτεύουσα. Σε ρόλο παρατηρητή ο Σκριμπώνης από την Λάρισα.

Ο Αστέρας Ριζομύλου
Οι κοκκινόμαυροι του Αστέρα κοντράρονται με την ομάδα που απέχει ένα πόντο από αυτούς και είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων που τους ακολουθεί με 28 έναντι 29 των παικτών του Αντώνη Μάνδαλου. Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί και πάλι αντιμέτωπες στον Α γύρο με τον Αστέρα να παραχωρεί ισοπαλία στον αυριανό αντίπαλό του. Ο Αστέρας στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει χτίσει μια καλή παρουσία, έχοντας ως τώρα τέσσερις νίκες τέσσερις ισοπαλίες και μόνο δυο ήττες. Η βαθμολογική συγκομιδή των εκτός έδρας παιχνιδιών είναι καλύτερη από τα παιχνίδια εντός έδρας για τους νεοφώτιστους. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα προσπαθήσει να διορθώσει η ομάδα συνεχίζοντας πάντα στους ίδιους στόχους που έθεσε από την αρχή, θέλοντας και μια δυνατή έδρα. Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα είναι ο Λέτσιος που είναι τιμωρημένος αλλά και οι τραυματίες Καλόγηρος και Τανάγιας. Το αυριανό παιχνίδι θα διευθύνει ο Γκούντας από
την Κοζάνη και βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Ξενακίδη με παρατηρητή τον Μαβίνη από την Πιερία. Σχετικά με την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας υποδέχεται στο Ριζόμυλο των Φωκικό και την Κυριακή για την 23η αγωνιστική πηγαίνει στην Χάλκη να αγωνιστεί με τον Ηρακλή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου