ΤΟΠΙΚΑ

Με σύνθεση ανάγκης κόντρα στον ΠΑΟΝΕ

με-σύνθεση-ανάγκης-κόντρα-στον-παονε-851206

Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Με σύνθεση ανάγκης θα παραταχθεί η Νίκη στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΝΕ για την 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Ο Νίκος Κουρμπανάς έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και απουσίες βασικών παικτών και η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα εμπεριέχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον Εθνικό Ολυμπιακό, όπου οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης της Θεσσαλονίκης και το αναμφίβολα δύσκολο έργο του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο οι πολλές απουσίες. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Χρήστος Χατζηπαντελίδης, θα λείψει λόγω τιμωρίας, για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει και ο Σάμπλιακ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Κουτσογιάννης που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά και ο Ντελμεκούρας που παραμένει κλινήρης λόγω υψηλού πυρετού. Εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται ο Εντουάρντ Χρέντσαρ, που συμπεριελήφθη στην αποστολή, αλλά τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του, ενώ υπάρχει και η μόνιμη απουσία πλέον του Καλαμπάκα.
Τα παραπάνω προβλήματα «πονοκεφαλιάζουν» τον Κορίνθιο τεχνικό για το βασικό σχήμα που θα παρατάξει. Στόχος πάντως των κυανολεύκων είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα παρά τις όποιες απουσίες. Η ομάδα των Νέων Επιβατών όμως καίγεται για τους βαθμούς και δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα στο στόχο που θέτει για τη δεύτερη θέση.
Ο Νίκος Κουρμπανάς αναμένεται να ξεκινήσει τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα επιλεχθούν οι Μακράκης και Μπουτογιάννης στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και οι Χασάνογλου και Κωστής στην δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Ο Κουτελιέρης θα βρίσκεται στα χαφ και θα έχει ως παρτενέρ του τον Χρέντσαρ, αν κριθεί τελικά έτοιμος, ενώ την γραμμή του κέντρου θα συμπληρώνουν οι Λάππας, Βούλγαρης και Μητράκας. Προωθημένος στην επίθεση θα είναι ο Ντούλας.
Στην αποστολή συμπεριελήφθη και ο Κουκουλής μετά από έξι μήνες απουσίας του από το γήπεδο, αφού υπέστη ρήξη χιαστών στις αρχές του πρωταθλήματος.
Οι 19 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή που επέλεξε η τεχνική ηγεσία είναι οι: Καντιμοίρης, Ανδριόπουλος, Κωστής, Μακράκης, Χρέντσαρ, Μπουτογιάννης, Χασάνογλου, Κουτελιέρης, Λάππας, Βούλγαρης, Ντούλας, Μητράκας, Γιαννουλίδης, Κουκουλής, Δεμιρτζόγλου, Μπρέγκου, Εμμανουήλ, Λάνγκερ και Στούμπος.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ν. Παρασκευούδης, με βοηθούς του τους Γ. Τσενεκίδη και Θ. Παρχαρίδη και 4ο τον Β. Τερψιάδη. Ολοι τους προέρχονται από το σύνδεσμο της Δράμας.

Διαψεύδει η επιτροπή φίλων Νίκης
Η επιτροπή φίλων Νίκης διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες ότι έχει ήδη συνταχθεί συμφωνητικό μεταξύ των δυο πλευρών και ότι βρίσκεται στα χέρια του μεγαλομετόχου και ότι αναμένονται οι υπογραφές. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, δεν έχει υπάρξει νέα επαφή μετά την Μεγάλη Παρασκευή.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 27Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Νεάπολης Θεσσαλονίκης
Ωρα: 16.30
Διαιτητής: Παρασκευούδης (Δράμας)
ΠΑΟΝΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
28. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ 86.ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ
2. ΧΑΤΖΗΣ 4.ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
4. ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ 21.ΜΑΚΡΑΚΗΣ
5. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ 30. ΚΩΣΤΗΣ
40. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ 17. ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ
44. ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ 33.ΧΡΕΝΤΣΑΡ
99. ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ 19.ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ
7. ΒΡΑΚΑΣ 2. ΜΗΤΡΑΚΑΣ
11. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Γ. 7.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
10. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ θ. 14.ΛΑΠΠΑΣ
15. ΓΚΟΛΕΜΠΙΕΦΣΚΙ 99. ΝΤΟΥΛΑΣ
Προπονητές:
Γ. ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου