Ενταξη ΕΠΛΣ Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-17, 20:18:02
Ενταξη ΕΠΛΣ Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Εντάσσεται στην Πανελληνία Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος η ΕΠΛΣ Θεσσαλίας-Φθιώτιδας και Β. Σποράδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στη δύσκολη εποχή, που διανύουμε ο μοναδικός δρόμος, για την επίλυση των δεκάδων προβλημάτων και οι προκλήσεις, που καθημερινά αντιμετωπίζουμε περνάει μέσα από την ενότητα και την σύμπνοια όλων μας.

Κατά την ενημερωτική μας επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καλέσαμε τους συναδέλφους μας να συνταχθούν με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. προκειμένου να δώσουμε από κοινού ένα τέλος στον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος και παράλληλα κάναμε σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε δίχως εκπροσώπηση κανένα συνάδελφο.

Σε συνέχεια των παραπάνω οι συνάδελφοι ενεργοποιήθηκαν, συνέστησαν Πρωτοβάθμια Ένωση Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων με έδρα τον Βόλο και υπέβαλλαν αίτηση ένταξης στις τάξεις της Ομοσπονδίας μας, την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποδέχθηκε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους των Λιμενικών Αρχών, που υπάγονται στην ΕΠΛΣ Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων να ενισχύσουν με την ενεργή συμμετοχή τους το έργο της Ένωσης και να συμβάλουν στη συνολική προσπάθεια όλων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με απώτερο σκοπό την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Η πολυδιάσπαση δεν έχει τίποτε να προσφέρει στον κλάδο μας ούτε πρόκειται να επιλύσει τα προβλήματα, που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, να παραμείνουμε ενωμένοι, αντίθετοι σε ό,τι μας διασπά και μας χωρίζει, προσηλωμένοι στους κοινούς μας στόχους και επιδιώξεις μέσα από τις τάξεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., που μέχρι σήμερα δυναμικά και ανυποχώρητα δίνει τις δικές της μάχες για την διασφάλιση των συμφερόντων των συναδέλφων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=