ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η… συνωνυμία με το Twitter «ανέστησε» μία πτωχευμένη εταιρία!

η-συνωνυμία-με-το-twitter-ανέστησε-μία-πτ-647753

Ανοδος 1800% στη μετοχή της… Tweeter – Διαβάστε ποιοι θα γίνουν εκατομμυριούχοι από τη δημόσια εγγραφή του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αρμόδιοι της FINRA της μεγαλύτερης ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής των ΗΠΑ όταν είδαν τη μετοχή της πτωχευμένης από το 2008 Tweeter Home Entertainment να σημειώνει άνοδο 1800% στα 13 σεντς για τον όγκο των 14,3 εκατ. μετοχών της.

Στις 12:42 μ.μ. (ώρα ανατολικών ΗΠΑ) η FINRA σταμάτησε της συναλλαγές της Tweeter Home Entertainment όταν διαπίστωσε ότι “ένα έκτακτο γεγονός έχει συμβεί ή ότι είναι σε εξέλιξη και έχει σημαντική επίπτωση στην ασφάλεια της αγοράς”.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι όντως θα γίνουν εκατομμυριούχοι από τη δημόσια εγγραφή του Twitter.

Από το πρώτο «τιτίβισμα» του το 2006 μέχρι και σήμερα, οι επενδυτές έχουν ρίξει πάνω από 1,16 δισ. δολάρια στην εταιρεία πίσω από το πασίγνωστο πλέον κοινωνικό μέσο δικτύωσης Twitter, που ίδρυσαν ο Ev Williams και ο Biz Stone.

Με τη δημόσια εγγραφή προ το πυλών, το Twitter με αποτίμηση που αναμένεται να φθάσει μέχρι και τα 15 δισ. δολάρια θα αντλήσει κεφάλαια ενώ ταυτόχρονα θα κάνει ακόμη πλουσιότερους υπαλλήλους, μετόχους και επενδυτές.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς θα γίνουν αρκετά πλούσιοι και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου