ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«iPhone 6.1» ετοιμάζει η Apple;

iphone-6-1-ετοιμάζει-η-apple-57796

Αναφορές στο «iPhone 6.1» βρήκαν developers εφαρμογών στα app usage logs τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Next Web. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, developers επικοινώνησαν και είπαν πως, πέρα από τις αναφορές στη νέα συσκευή, υπάρχουν και στοιχεία για ένα νέο μεγάλο update για το λειτουργικό των smartphones και tablets της Apple – κοινώς, έρχεται το iOS 7.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία δοκιμάζει ήδη hardware σχετικά με το iPhone 6.1. Ως «πηγή» της «διαρροής» θεωρείται μία ΙΡ address στο campus της Apple στο Κουπερτίνο, κάτι που υποδεικνύει πως λαμβάνουν χώρα δοκιμές κάποιων εκ των δημοφιλέστερων εφαρμογών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο App Store. Αν και τα δεδομένα αυτά μπορούν να παραποιηθούν, το γεγονός ότι το «ίχνος» οδηγεί στο Κουπερτίνο είναι επιχείρημα υπέρ της εγκυρότητας των πληροφοριών.

Θεωρείται ότι η Apple άρχισε να δουλεύει πάνω στο iOS 7 κατά τα τέλη του 2012, και σύντομα θα έχει τελειώσει με τη διαμόρφωση των τελικών χαρακτηριστικών του.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν άνοδο των μετοχών της Apple. Εκτιμάται ότι η κυκλοφορία του νέου iPhone θα γίνει στα μέσα του 2013.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου