ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Πρεμιέρα» στη Βρετανία κάνει η πρώτη εφαρμογή online τζόγου στο Facebook

πρεμιέρα-στη-βρετανία-κάνει-η-πρώτη-215238

Η Bingo & Slots Friendzy περιλαμβάνει περισσότερα από 90 παιχνίδια και είναι διαθέσιμη για ηλικίες άνω των 18 ετών. Στον ιντερνετικό τζόγο «ανοίγει τις πύλες» του Facebook, εγκρίνοντας στην Αγγλία το Bingo & Slots Friendzy, την πρώτη εφαρμογή στην οποία οι παίκτες πληρώνουν και κερδίζουν κανονικά χρήματα – και όχι Facebook Credits, το «εικονικό» νόμισμα του κοινωνικού δικτύου. Πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν μόνο όσοι ζουν στη Βρετανία και είναι μεγαλύτερη από 18.

Το Bingo & Slots Friendzy δημιουργήθηκε από την Gamesys, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο, και περιλαμβάνει 90 και πλέον παιχνίδια, κυρίως «φρουτάκια» και bingo. Σε συνεργασία με το Facebook, η Gamesys υποστηρίζει πως έχει πάρει κάθε απαραίτητο μέτρο, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ανήλικοι και να μην τους διαφημίζει τον online τζόγο.

Έτσι, πριν κανείς ξεκινήσει να παίζει, θα πρέπει πρώτα να πιστοποιήσει την ηλικία του, όπως και το γεγονός ότι είναι μόνιμος κάτοικος Αγγλίας. Επίσης, αν και η δραστηριότητα των παικτών θα αναρτάται στο χρονολόγιό τους, οι σχετικές πληροφορίες δεν θα εμφανίζονται σε ανήλικους όπως και στους χρήστες εκτός Βρετανίας.

Η Βρετανία είναι από τις χώρες όπου ανθεί ο ιντερνετικός τζόγος και η σχετική νομοθεσία δίνει στις εταιρείες μεγάλη ελευθερία στον τρόπο λειτουργίας των online υπηρεσιών τους – λόγος που εξηγεί γιατί η εφαρμογή έκανε πρεμιέρα εκεί. Το Facebook, επίσης, δεν ανακοίνωσε αν σχεδιάζει στο μέλλον να επιτρέψει τη χρήση του Bingo & Slots Friendzy, ή άλλων παρόμοιων εφαρμογών, σε άλλες χώρες. Κάτι που δεν θα είναι εύκολο, καθώς τα περισσότερα κράτη ακολουθούν πιο αυστηρή πολιτική από την Αγγλία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου